tirsdag 19. juli 2016

Julekalender nrk 2012

Julekalender nrk 2012

Vi har fikset kalendergavene. Kjøp ferdig kalender med pakker! Se på våre nyeste gadgets. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår.


Gode produkter på tilbud. Skjønnhetsprodukter på nett. Samtidig viser NRK Super svenske Jakten på tidskrystallen og de to danske seriene Theo og den magiske talisman (Thannanaya) og Pakten. NRKs nye julekalender , Julekongen. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.


Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med. Passer for hele familien. Foreldreløse Selma drømmer om at hun har en ekte familie som hun ikke vet om. Et helt annet sted ligger eventyrlandet Snøfall – fullt av magi og kjærlighet. Klarer hun å finne veien dit?


Julekalender nrk 2012

I år viser NRK en splitter ny julekalender : Julekongen. Her møter vi tiåringen Kevin, som ved en tilfeldighet oppdager en skjult tunnel. Denne leder inn i en ridderdal, en mystisk verden som ingen vet om.


Som i de andre adventsseriene fra NRK , ser det ut som det blir brukt mange fine strikkeplagg også i Julekongen. Herborg Kråkevik, Gisken Arman. Det nærmer seg jul og Julekongen er årets julekalender på NRK Super. Julekalender på NRK : Jul i Blåfjell NRK har spilt inn ny julekalender , som har fått navnet Julekongen. Serien har blitt vist hele tre ganger siden da.


Julekalender nrk 2012

Via NRK TV på nett kan man også se Jul i Skomakergata, Teodors. Adventskalender (også kjent som julekalender ) er en kalender som brukes til å telle ned de dagene fra 1. Kalenderen trenger ikke å samsvare nøyaktig med adventstida i kirkeåret, som kan begynne i perioden fra 27. For å gjøre ventetiden litt kortere, skal nemlig vi i NRK gi deg årets beste julekalender : hver dag frem mot jul deler vi ut biter av Nordlandsbanen minutt for minutt, både fra vår, sommer, høst og vinter. GPS-logger og annet snacks. Man vil nødig bytte julekalender midt i desember.


Veldig glad i jul i Skomakergata og blåfjell. Sender ikke førstnevnte lenger. Men mine så den hver jul til de var 9. Kanskje ikke farge og fartsfyllt nok, men i barnas travle verden er det godt for dem lære å roe ned en liten stun høre om barnas rettigheter og gamle tradisjoner og sanger som er i ferd med å bli vannet ut av nye moderne verdier og at mye skal tilpasses alle av hensyn. Hver dag fram til julaften får du møte Eli og Teodor i Teodors julekalender. I dag er Teodor veldig trøtt.


Foto: NRK Vis mer Serien om Linus og de andre barna i Svingen er årets utvalgte julekalender på NRK , og kan selvsagt også strømmes via NRK Super-appen. Se barnas favorittprogrammer fra NRK Super. Her finner du hele NRK Supers utvalg av serier, filmer og underholdning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg