mandag 25. juli 2016

Cecilie melli kjoler

Se vårt trendige utvalg av kjoler. Alltid dagers angrerett og gratis retur. Støtt lokale, norske motebutikker og kjøp dine favorittmerker på Miinto. Enormt utvalg av størrelser og fasonger.


Opptil Rabatt På Nyeste Mote. Siste mote til riktig pris.

Finn din favoritt på ellos. Dette gjelder ikke bare når det kommer til øredobber og kjoler , men også mange andre design. Her bor hun mer eller mindre midt i byen, men likevel nærme naturen. Hennes stil er kjent for å være svært feminin, sofistikert, drømmende og romantisk. Etter å ha flyttet til Oslo som nittenåring, begynte Melli å studere ved Esmo en fransk sømskole som hadde åpnet i Oslo.


Cecilie Melli regnes ofte som en av Norges fremste kjole- og smykkedesignere. Vår kundeservice er åpen mandag – fredag 09. Vi svarer på din henvendelse så raskt vi kan, i de fleste tilfeller innen timer.

Dersom din henvendelse haster anbefaler vi å ringe i åpningstiden. Jeg har funnet ut at jeg skal ha to kjoler på bryllupsdagen, ler Cecilie. Hvilken kjole valget faller på er ikke helt klart. En måned før den store dagen har hun fortsatt ikke.


Ekstra stas synes jeg det er og komme i butikken hennes i sidegaten til Karl Johan. Inspirasjonen henter hun fra ulike hol blant annet den norske fauna og natur samt forskjellige tidsepoker og stilikoner. Merket kjennetegnes av produkter i høy kvalitet og unike design. Stort utvalg og rask levering!


Kjøp Kjoler på nett. Norsk nettbutikk med base og lager i Oslo. Målsetningen vår er å tilby våre kunder en unik og trygg og shoppingopplevelse på nett. Melli - som designer kjoler (også brudekjoler), dameklær, smykker og tilbehør, har lenge vært en favoritt blant norske kjendiskvinner.


Og både Tone Damli Aaberge, Pia Tjelta, Sigrid Bonde Tusvik, Anita Skorgan og Ingrid Olava er blant de kjente personlighetene som har blitt observert i Mellis kreasjoner. Hvordan endte du her? Jeghar realisert min drøm om å være klesdesigner! Først gikk jeg to år på Esmod iOslo, så ett i Paris.


Pudderrosa kjole str selges. Torget Til salgs Klær, kosmetikk og tilbehør Dameklær Kjoler.

Produktene hennes har lenge blitt observert på kjendisene i Norge, men nå er det flere og flere i utlandet som også har fått øynene opp for den flinke norske designeren. Armbåndet har kuler i hver ende, der den ene er en Swarovski krystall. Armbåndet kommer i ulike kombinasjoner: gullbelagt sølv, Rosegol gun metal plated og sølvfarge. Omkretsen på armbåndet er cm.


Tykkelsen er cm. N skal brudekjolen ha lange ermer. Designeren er viden kjent for sine vakre kjoler til bde bryllup og fest, og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg