tirsdag 26. juli 2016

Svangerskapsforgiftning engelsk

Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. I alvorligere tilfeller får en hodepine, kvalme, og smerter øverst i magen.


Noen som vil dele det engelske ordet for mild svangerskapsforgiftning med meg? Engelsk Blodprøve for å lette diagnose av preeklampsi skal gjøres bedre tilgjengelig i Storbritannia … a multicentre, pragmatic, stepped-wedge cluster-randomised controlled trial (Lancet, abstract) Relevante søkeord: preeklampsi, svangerskapsforgiftning , test Med blodprøven kan preeklampsi-diagnose stilles to dager raskere. Den har også blitt kalt Toxemia gravidarum eller toksemi.


Som oversettes, vennligst vent. De fleste kvinner som har hatt svangerskapsforgiftning , får likevel ikke dette en gang til. Svangerskapsforgiftning i ett svangerskap øker risikoen for å få sykdommen ved senere graviditeter.


Oppfølging under kommende svangerskap kan med fordel gjøres av en lege som er spesialist på fødselsmedisin. Sviktende blodforsyning fører til at morkaka skiller ut faktorer som påvirker morens blodkar slik at blodtrykket øker og det oppstår skader på blodkarene i nyrene slik at protein lekker ut i urinen. Eksempler på bruk av forebygge i setninger. Vi fant eksempler på bruk av ordet forebygge i setninger på bokmål.


Se etter i en bokhandel eller på biblio-teket. Hvis du bruker internett, finner du nettsteder som gir god informasjon. Spør noen du kjenner om hvor du finner internettsider på ditt språk.


Urinprøven kan blant annet vise om du har urinveisinfeksjon eller tegn på svangerskapsforgiftning. Informasjon og Helsekort for gravide Dernest får du informasjon, både muntlig og skriftlig, om ting du skal passe på og hva som skjer på kontrollene framover. Her finner du informasjon om graviditeten uke for uke, svangerskapskontrollene, vanlige plager og hva du bør passe på som gravid.


NDLA film er en tjeneste i samarbeid med Norgesfilm. Denne tjenesten lar deg se en rekke spillefilmer, kortfilmer, dokumentarer og serier. Du kan også se undervisningsfilm og filmklipp.


Reernæringssyndrom blir ofte omtalt på engelsk og kalles da refeeding syndrome. Endringen kommer som et tiltak for å få flere pasienter til å møte opp til timen sin. Dersom du er fagperson, student eller en av kvinnene som har hatt svangerskapsforgiftning har du mulighet til å lære mer om selve tilstanden og seneffektene. I tillegg har du mulighet til å snakke med spesialister, både engelske og norske, og få svar på spørsmål du måtte ha, forteller Annetine Staff.


Det er en sykdom der blodtrykket øker brått og det påvises eggehvite i urinen. Preeklampsi rammer tre prosent av alle gravide og er knyttet til morkakens funksjon. Flere vitenskapelige artikler vedrørende svangerskapsforgiftning og fosterets veksthemning.


Snus er et fuktig til halvfuktig tobakk som klemmes sammen i små klumper og legges under over- eller underleppen. Norsk, engelsk og russisk. Snus lages av finmalte tobakksplanter som tilsettes ulike stoffer. Studien viser kun en statistisk sammenheng mellom inntak av probiotiske melkeprodukter og lavere forekomst av svangerskapsforgiftning.


Tilstanden er kjennetegnet ved forhøyet blodtrykk og protein i urinen. I denne studien undersøker vi forekomst av celler som overføres fra barnet til morens blod under graviditet og fødsel. I tillegg ønsker vi å få økt innsikt i hvordan svangerskapsforgiftning utvikles.


Jeg vaaknet i gaar etter atter en daarlig natts soevn og var temmelig hoven i ansiktet og i dag naar jeg vaaknet var hendene mine hovne (vanskelig aa knytte dem skikkelig). Er dette normalt eller et tegn paa svangerskapsforgiftning ? Anklene mine ser normale ut saa jeg tror ikke at jeg har ma. MoBa magasin på engelsk. Vi har nå oversatt magasinet til engelsk. Forskning har vist at morkakens funksjon spiller en rolle for utvikling av denne tilstanden, og Placentaprosjektet søker blant annet å finne svar på hvilke stoffer som skilles ut fra morkaken ved svangerskapsforgiftning.


Ann Marie Barnard er konsernsjef for den engelske organisasjonen action mot svangerskapsforgiftning , og mener en slik test vil kunne hjelpe mange kvinner. En test som kan forutsi en. Norwegian-English dictionary.


With the arrangement of the it is easy to find the right English word. Different sections mark the translations, synonyms, example sentences as well as forum entries. Grundige artikler om sykdommer, lidelser og andre helserelaterte tema – samt interaktiv symptomsjekker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg