mandag 25. juli 2016

Eget tacokrydder

Tacokrydder lager du enkelt selv! Fyll tacokrydderet på glass med lokk til neste tacokveld. Lag gjerne en stor porsjon når du først er i gang. Takk for hyggelig tilbakemelding!


Eget tacokrydder

Og så kan en justere ift smak og behag. Taco-krydder Du kan lage ditt egen tacokrydder. Dette er et utgangspunkt som du kan justere selv etter hva du liker. Hei hå og god onsdag!


Taco er en storfavoritt hos mange, inkludert meg sjølv i forskjellige varianter. Det finnes sikkert like mange blandinger av tacokrydder som det finnes folk som lager det. Her er i allefall en blanding som vi kan gå gode for. Lag dobbel mengde og oppbevar tacokrydderet i boks eller i glass der hvor du oppbevarer krydder.


Og dermed inneholder det også mye unødvendige karbohydrater som jeg helst vil slippe. Lager du ditt eget tacokrydder er det garantert sunnere enn det du får på butikken. Her har vi laget en film som viser deg hvordan du lager ditt eget tacokrydder. Du kan også bla deg videre for å få oppskriften med trinn-for-trinn bilder. Jeg har også alltid bare kjøpt vanlig tacokrydder i butikken.


Enkelt og greit, ikke sant? Det tar deg kanskje ikke minutt engang å lage ditt eget. Bortsett fra det synes jeg det er flott at du slår et slag for hjemmelaget.


Har ikke kjøpt ferdig pakker på mange år. Så mye bedre og sunnere med hjemmelaget. Hovedingrediensen i kjøpt tacokrydder er sukker. Vi snakker absolutt ikke ned ferdigblandet tacokrydder på pose, men det er noe helt eget med en hjemmelaget variant. Det blir likevel langt billigere og mer smakfullt i lengden.


Det er noe eget med hjemmelaget tacokrydder. Når du lager ditt eget tacokrydder er det dessuten enklere å kontrollere saltinntaket. Denne oppskriften gir nok krydder til en omgang taco. Lag dobbel eller trippel porsjon hvis du ønsker å ha ekstra liggende til neste gang.


Eget tacokrydder

Noen hjemmebakte lefser og kjøttdeig med hjemmelaget tacokrydder. Med hjemmelaget krydder smaker tacoen ekte og godt, og du har full kontroll på saltinnholdet. Lag heller din egen blanding! Ingredienser til – porsjoner : ss chilipulver ts chiliflak (knuste) ts tørket oregano ss spisskummen ss paprikapulver ts.


Hjemmelaget tacokrydder Lag ditt eget tacokrydder ! Kvalitetsråvarer til spennende, sunne og smakfulle måltider. Ferdig kjøpte pakker med tacokrydder inneholder rundt karbohydrater! Du reduserer mest salt i tacomiddagen om du lager ditt eget tacokrydder , eventuelt kan du også kun bruke halve krydderposen.


Eget tacokrydder

Dropper du osten sparer du både salt og. Hvor mange er det som spiser taco på fredagen? Ganske mange iflg diverse undersøkelser.


Men hvor mange er det som lager sitt eget tacokrydder ? Men hvorfor ikke lage sitt eget tacokrydder og selv justere etter hva familien ønsker, om det skal være mildt eller supersterkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg