torsdag 28. juli 2016

Reisetips riga

Vi tilbyr god kunnskap, personlig service og skreddersyr reisen etter deres ønsker. Paradisreiser har spesialisert seg på reiser til unike destinasjoner over hele verden! Slik får du en perfekt weekendtur i Latvias hovedstad. Riga den største byen i Baltikum. Middelalderbygninger er godt bevart i gamlebyen (det historiske sentrum), og den nyere sentrumsbydelen er preget av jugendstilen eller art nouveau, som stilen også kalles.


Den nye byen er lett tilgjengelige med et effektivt og moderne buss- og trikkenett.

Prisnivået på mat, drikke og hotell er nemlig mye lavere enn i Norge, noe som gjør at flere og flere nordmenn tar reisen hit. Drømmer du om å være vennegjengens kule, bereiste, kunnskapsrike globetrotter? Vi hjelper deg på veien, og gir deg tips til arkitektur, mat, historie og spa du må få med deg i Latvias hovedsta Riga. Mai til september er en fin tid å reise hit på, men mange velger også det store julemarkedet i desember. Byen trafikkeres av trikker og busser.


Her følger noen tips! En annen ting er at butikkene ligger nær hverandre, slik at du kan bruke kreftene inne i butikkene og ikke mellom dem. Passer perfekt i lommen, vesken, eller til reisen.

Størstedelen av gamlebyen er fri for biltrafikk, noe som gjør det trygt å ha med barn på tur. Mnei – det hadde vi jo ikke. Per hadde aldri vært der og jeg hadde vært der en gang med jobben og hadde ikke fått med meg så veldig mye mer enn jobb og masse nordmenn som sang uendelig mangestemt What does the fox say i den litt harry glassbaren på toppen av Radisson Blu. Hei, vi var i Latvia i sommer, deriblant Riga. Fantastisk badestrand som strekker seg flere mil og utover horisonten.


Vann som er godt over grader og masse hyggelige folk. Kjappe fakta om Riga. Innbyggertall: 723. Kjøp mer enn én – for du kommer garantert til å sluke dem på 1-2-3! Informasjon om de mest populære attraksjonene og severdighetene i Riga.


Det varierer selvsagt, men spesielt litt utenfor byen kan en finne rimelige spa. Med buss eller taxi kommer du deg inn til byen på minutter. Om du skal ta taxi, benytt deg av Airbaltic-taxi for å være sikker på ikke å bli lurt. Gamlebyen preges av turister.


Liker du design, bør du ikke gå glipp av et besøk på Art Nouveau Museum, som ligger i leiligheten etter Konstantīns Pēkšēns, en av landets mest berømte arkitekter. RIGA (VG) Rigabalsamens hjemby kan også friste med velgjørende balsam for kropp og sjel på ett av byens mange dag-spa. Men sånn er det å være etterpåklok!


Det positive var at det var svært få andre turister i byen på denne tiden av året.

Sjekk ut disse førstehåndstipsene for Riga. Om noen utesteder prøver å friste deg med gratis drinker, bør det dukke opp et varselsskilt. Som lokalbefolkningen sier: Det er ikke noe som heter gratis drink.


The New Town is easily reached by an efficient and modern bus and tram network. Hovedstaden i Latvia er utrolig vakker og har noe å gjøre for enhver smak. Alt fra bobkjøring og strikkhopp til arrangert arrestering av brudgommen og casinokveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg