torsdag 7. juli 2016

Forslag til bursdag

Forslag til bursdag

Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her! Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Pynt, Dekorasjon, Banner og Mer til Bursdag.


Alt du Trenger og Lynrask Levering! Noen bursdager er mer vanlige en andre og noen ganske uvanlige. Finn din bursdag og se hvor mange som har bursdag samme dag som deg! Noen skriver på innbydelsen at foreldrene er velkomne til å bli til kaffe, mens andre synes det er mest praktisk at bare barna kommer.


For små gjester kan det være trygt å ha mamma eller pappa der, men de kan også bli bundet opp til foreldrene og ikke kaste seg ut i lek sammen med de andre. Her må man bare følge magefølelsen. Mitt viktigste råd er alltid å være til stede for barna, ikke slit deg ut med å lage den vakreste kaken, det husker ikke barna. Likevel er det viktig å gjøre dagen til en helt spesiell dag, barn er opptatt av bursdag fra de er helt små. De skjønner raskt at dette er deres dag, sier hun.


Forslag til bursdag

Husk også at barnas alder spiller en rolle. For utebursdager finner dere forslag til morsomme leker her. Om bursdagen er ute eller inne, vil også en quiz være populært. Tekst til bursdagskort Her finner du en rekke eksempler på tekster som passer å skrive på bursdagskortet.


Morsom bursdagshilsen Dersom du har lyst til å skrive en humoristisk hilsen til den som fyller år, så kan du finne en mengde forslag til morsomme tekster her. Morsomme sitater og gode ord til bruk ved fødselsdagen. Nyttig for deg som vil sette en ekstra spiss på bursdagskortet eller talen til jubilanten.


Da har du kommet til riktig sted. Vi kan hjelpe deg som skal lage bursdagskort. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva man kan skrive på kortet til den som har bursdag. Et selskap er ikke bare et selskap.


Hjertlig til lykke med dagen og alt godt for kommende år! Nedenfor finner du en del forslag og tips til feiringen. Siden det er din fødselsdag, har jeg brukt hele dagen til å tenke på deg. En klem til deg på den store dagen og lykke til videre!


Hør med restauranten om du får lov til å pynte bordet du har booket. Noen restauranter kan også gjøre pyntingen for deg på forhånd. Hva med å be inn vennegjengen til en kveld med maling, mat og noe godt i glasset?


Fyll de enkelt ut fra PC, og skriv de ut på printeren hjemme! Alle triller terning etter tur. Invitasjonene måler ca. To like eller en sekser = en gave.


Forslag til bursdag

Når gavehaugen er tom, kan man stjele fra hverandre. Og når klokken ringer, vinner man gavene man har. Dette er en kjempe populær bursagslek for store og små, og en sikker vinner til bursdagen. Flere plasser er det vanlig å gi beskjed til alle foreldre om at barnet deres har fått en invitasjon til bursdag. Det er da moroa begynner!


Her er litt inspirasjon til hva du kan servere! Skal du ha gjester i forbindelse med 17. Her er forslag til forrett, hovedrett, tilbehør og dessert.


Velg en av hver om du skal ha gjester til bords eller velg mange om det skal være en buffet og gjester skal gå og forsyne seg selv. Tussen takk, for noen fantastiske folk dere er som kom med de ulike forslagene. Husker selv når jeg var i selskaper at vi gjorde dem (kjempe gøy var det garantert). Jeg som trodde lillesøsteren sin bursdag skulle bli kjedelig, men takket være Gud at jeg fant disse på nett.


Den som sitter igjen til slutt har vunnet leken. Forslag til vri på leken: Hvis det velges en mer personlig vri på temaet det spørres om, kan det virkelig føles som en inkvisisjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg