mandag 18. juli 2016

Øm livmor gravid

Smerter i underlivet når du er gravid kan naturlig nok skape bekymring. De fleste tilfeller er ufarlig, men stikkende smerter, noe som føles som knivstikk i underlivet, kan selvfølgelig være skremmende og ubehagelig. Selv om både smerter og plager som gravid er relativt normalt, er det enkelte typer smerter du bør være ekstra på vakt for, og enkelte smerter gir grunn til å kontakte lege. Magesmerter og blødninger – En god regel er at smerter som varer eller ikke slipper taket, gjerne i kombinasjon med blødning, må tas på alvor, sier Wendelborg.


Underlivssmerter Hva er underlivssmerter? Alle kvinner kan en gang imellom kjenne noe i underlivet. For eksempel i forbindelse med menstruasjonene.


Menstruasjonslignende smerter eller uspesifikke magesmerter rett over lysken er vanlig i svangerskapet. Slike smerter er ufarlige og blant de vanligste plagene i svangerskapet. Den kan gjerne bli litt tykkere og seigere enn når man ikke er gravid. Er utfloden økt og illeluktende ved graviditet, eller om fargen endres til brun, grønn, rosa eller gul, bør du ta det opp med jordmoren eller legen din. Stikninger i høyre eggstokk, øm livmor , plutselig kvalm og økt luft i magen.


Selv om disse symptomene ga seg etter noen få dager, så skjønte jeg at jeg måtte være gravid pga den økte utfloden (hvit) som vedvarte helt til IKM. Du har sikkert begynt å vokse litt selv også. Uke 14: Nå begynner den beste fasen av graviditeten for mange. Kvalmen avtar og du føler deg ikke så trøtt lenger. I dag har jeg vært øm på begge sidene av magen, i høyde litt under magen.


Jeg er straks uker. Kan man bli øm av strekking i livmora? Noen som vet om dette er normalt?


Så slet jeg mye med symptomer på graviditet gjennom høsten før jeg ble gravid på nytt og trodde derfor jeg var en hypoconder eller noe. Bakovervendt livmor kan gjøre vondt. Ble gravid i fjor høst og fikk spiren i juli. Når det gjelder graviditet og fødsel betyr det ikke noe om livmoren er bakovervendt. Svangerskapet går bra og de med bakovervendt livmor har samme frekvens for spontanabort som de med framoverbøyd livmor , opplyser Rekkedal.


Men det å ha bakovervendt livmor kan likevel ha noen konsekvenser. Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Graviditet er utelukket.


Er ikke seksuelt aktiv, og har heller ikke vært det på noen år. Normal menstruasjon, ingen spotting el. Sv: Smerter når livmor vokser. Har antatt eggstokk. Smertene kommer og går (så lenge jeg kan huske), men de siste dagene har det vært konstant stikking på høyre side.


Hvis man tidligere har hatt en graviditet utenfor livmoren, er det en økt risiko for å få en ny graviditet i den samme egglederen. Ved infertilitet som ikke skyldes nedsatt sædkvalitet, er det ofte skader på de indre kvinnelige kjønnsorganene. Ved prøverørsmetoden sprøytes et eller flere egg opp i kvinnens livmor. Livmor fibroids er ikke-kreftsvulster som vokser i veggene i en kvinnes livmor.


En livmor fibroid kan hindre deg fra å bli gravid ved å forstyrre implantasjon av et egg. Hvis du har blitt diagnostisert med fibroids, kan du også møte en økt risiko for svangerskapskomplikasjoner. Er ei år gammel jente som har et normalt sexliv og går på p-piller. Problemet oppstår når mensen nærmer seg og under mensen.


Merket dette første gang for ca år siden at jeg kunne få utrolig vonde stik. Kan ikke huske at det var sånn sist, men da tenkte jeg jo ikke på at jeg kunne være gravid så tidlig. Stølheten er der forstatt, men det kjennes litt annerledes ut i dag, som sting på en måte. Det er der som mildt sting konstant, og kan ta seg litt opp innimellom.


Og det er fortsatt litt mer på høyre enn venstre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg