torsdag 14. juli 2016

Oppskrift restegarnsgenser

Dagens kjøpeoppskrift: Restegarnsgenser Det er mange flinke strikkere, både norske og utenlandske, som legger ut egne oppskrifter til salgs på nett. Hver dag legger vi ut tips om en slik oppskrift. Lagre mitt navn, e-post og nettside i denne nettleseren for neste gang jeg kommenterer. Alvelue Animasjon Award Baking Barneaktiviteter Beer Bag Bikkja Blomster Bordskåner Dekorering Dress Dusker Dyreliv Epla-butikk Farging Fimoleire Forkle Gave Gavelek Genser Give away Gryteundelag Halloween Hals Hatter Hekling Hund Hverdagsliv Jakker Jul Julemesse Julestrømper Kjærestevotter Kjøleskapsmagneter Kosedyr Lage papir Langekatt.


Nå strikker jeg en restegarnsgenser med ulike garn, og den er skikkelig stygg. Den oransje tråden midt på tok motet fra meg,. Oppskrift : Skappel-genseren.


Jeg blogger om ting jeg har strikket, ispedd litt hekling, sying, matlaging og andre kreative sysler. Den er strikka av Vamsegarn, Fritidsgarn, Lopi og noen navnløse rester. Jeg fikk et spørsmål om hvordan jeg strikka den, så jeg skal forsøke å forklare.


Dette er ingen oppskrift , jeg har bare kopiert og utfylt mine utregninger og notater fra prosjektet på Ravelry. Line Langmo Påfugl er et eksklusivt, langfibret og børstet mohairgarn. Denne siden ble sist oppdatert 02.


Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på påskepynt. De fleste er gratis. Liker du også å sy og hekle? På grunn av ulik garntykkelse (mitt garn var nok en god del tykkere), ble ikke genseren helt slik som beskrevet i mønsteret. Jeg måtte improvisere, og genseren endte derfor med et litt annet utseende (ikke alt ble med).


Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbei og min oppriktige mening! Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei. I strikkende stund har jeg to gensere på pinnene. Den ene er en herregenser, og da tar det litt tid da vet du ;) Den andre er genseren du kan se ovenfor her - nok en sisugenser, med striper og hønsestrikk denne gangen.


Egentlig er den en slags restegarnsgenser etter en annen genser jeg har strikket. Ettersom været utenfor minner mer om en høstdag i oktober enn en sommerdag midt i fellesferien, tenkte jeg å dele litt om strikking med dere. Dere har sikkert fått med dere den nye kjendisstrikkegenseren?


Nok en strikkebølge som fosser over landet. Og når sant skal sies - og det skal det jo helst - så er det ikke jeg som har strikka den heller. Strikkeren ønsker sikkert å være anonym.


Kjøp populære og flotte garn fra Rauma Garn hos strikkehula. Etter mange spørsmål deler jeg nå oppskriften på påfugljakken. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett.


Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Og fargene ble faktisk ikke så ille. Har lagt opp til et par ting, men sliter med å få den store iveren.


I denne boken får du flere gode og enkle oppskrifter på trendy gensere og jakker. Komfortable og herlige strikkeplagg som kan styles til fest eller hverdags. Dette vil garantert bli dine, barnas og kjærestens nye favorittplagg. Tynn og lett restegarnsgenser Hadde masse restegarn i tynt to-tråds ullgarn, men ikke veldig store mengder av noen farge.


Oppskrift restegarnsgenser

Dermed måtte jo en stripegenser være midt i blinken. Garn til håndstrikk og ferdigstrikk kan kjøpes hos Norsk Flid. Ferdigstrikk fra Rauma: Marius, Setesdal, Varde, Islender -og Fana genser. Stort utvalg av mønster og oppskrifter ! Muligens en ny må ha genser fra stylisten til Tone Damli.


En nydelig sommergenser i delikate farger – perfekt til sommershortsenJ Bilde,. Målt på stripete restegarnsgenser. Få en pause i hverdagen gjennom de sakene og temaene du er opptatt av. Underholdning, mote og engasjement som gir deg energi.


Velkommen til MENY.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg