onsdag 27. juli 2016

Bondegårdsferie

Bondegårdsferie

Overnatning og oplevelser på landet i hyggelige omgivelser. Bondegårdsferie i Vestfold for hele familien. Bjelleklang og nylagte egg til frokost?


Stadig flere norske gårder åpner opp sine flotte og koselige tun, både for familier som vil koble helt av og for voksne par som ønsker kortreiste matopplevelser av ypperste klasse. Søstun Gård tilbyr bondegårdsferie for familie eller gruppe på et fredfullt gårdsbruk i fantastiske Eidskog, Hedmark. Vi legger til rette for et mangfold av aktiviteter, der stell og samvær med dyr har en sentral rolle. Her er en oversikt over hva som på nåværende tidspunkt (26.jan) er ledig kapasitet i år.


Dere kan sette dere på venteliste om ønsket boenhet ikke er ledig. Nå har vi sendt ut mail til alle som bestilte opp igjen da de var på bondegårdsferie i fjor. Bli med å fôre og stelle alle dyrene vi har på setra. Gårdene kan være private eller offentlige.


Priser og lengden på oppholdet varierer fra gård til gård. Hver eneste dag (undtagen lørdag) laver vi unikke aktiviteter med alle gæster. Ingeborgstua Gårdens eldste og koseligste tømmerhytte.


Kun skritt til luksuriøst baderom, og lokalisert midt i hjertet av gårdstunet, med frodig grønnsakshage og drivhus som nærmeste nabo. Vi har alltid hatt mange gjester på bondegårdsferie hos oss. For år siden fikk vi høre at bondegårdsferie var nostalgisk, men nå opplever vi at gjestene våre er stadig mer bevisste på at de vil ha et alternativ til utenlandsferie, forteller ekteparet Ingfrid Weydahl og Svein Aarholt. Gitte og Niels Henrik B. Tilbudet innebærer opphold på gården, mulighet til å delta i den daglige virksomheten og innføring i lokal kultur.


Vi tilbyder både bondegårdsferie , miniferie, længere ferieophol familietræf og festarrangementer til alle hele året rundt. Hos os har du mulighed for at bo idyllisk på en hyggelig gård enten i lejlighed eller værelse. På gården finder du et væld af aktiviteter for både store og små. Frå jorda kjem det mat, som ein kan ete, eller drikke.


På Hohenwarte kan man være lige som man har lyst til! Vi er certificeret af Dansk Landboturisme til at have bondegårdsferie. Man kan holde kaninerne og kæle med dem, fodre hønsene med hånden og kæle med fårene og kattene. Bestill din agriturismo-ferie i Italia. Vi i In-Italia er stolte spesialister på reiser i Italia, og Agriturismo-konseptet er noe vi lenge har vært store tilhengere av.


Bondegårdsferie

Ring oss eller send en mail for å snakke om mulighetene, og la oss hjelpe deg med å bestille den perfekte gårdsferien i Italia. Hurtigt og nemt: den mest populære online hjemmesideservice i Danmark, uden reklamer og med dit eget domænenavn. Prøv 123hjemmeside. Overnatting skjer på hyttene som ligger på tunet på Slangen.


Hyttene er utstyrt med egen kjøkkenkrok, med bestikk og kokeutsyr. Ferie på landet eller bondegårdsferie udbydes som oftest af gårde med en aktiv landbrugsproduktion, hvilket giver dig mulighed for at deltage i gårdens forskellige aktiviteter i den udstrækning det er tilladt. Reis med bobil på vin- og bondegårdsferie i Spania, Italia og Frankrike. Dette er gratis for deg på bobilferie.


Bondegårdsferie

På setra har vi flere hester og mange smådyr. På sommeren får vi opp mot hester til Slangen, som driver rideleiren Peer Gynt Rideleir hele skoleferien. Slangen Seter tilbyr rideleir og bondegårdsferie.


Gjester kan også delta på ekte bondegårdsferie hele sommeren! Flyt hverdagen UD på landet, væk fra tusindvis af tilbud og lad kreativiten blomstre på Fejø. Klik rundt på siden og læs mere om, hvad vi kan tilbyde.


Fjellvær Gjestegård på Hitra tilbyr overnatting, hytteutleie, restaurant, fiske, turopplevelser, gårdsmuseum, møte- og selskapslokaler og pub.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg