fredag 29. juli 2016

Dorthe skappel genser 2018

Dorthe skappel genser 2018

Den skulle være ferdig før juleferien var over – det fiksa hun! Maria Skappel elsket genseren så mye at hun umiddelbart adopterte den, og den ble hennes favorittgenser. Meld deg på vårt nyhetsbrev under. Det som er så bra med strikking er at det er noe alle kan få til.


Klikk for å se større versjon. Nye oppskrifter fra strikkesuksessen – med enda mer lekker Skappelstrikk! DORTHE SKAPPEL : Salto har egen sutteklut, et teppe han alltid har med seg: – Han kan bruke fem minutter på å rigge seg til.


Finner han ikke teppet, henter han ting som er mine og legger seg for å sove med dem. Det er sikkert fordi det lukter litt av oss, forteller Dorthe. Plaggene strikkes i herlige farger og garnkvaliteter. Vi har mer enn millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag!


Dorthe Skappel er endelig tilbake med mange nye strikkeoppskrifter på herlige plagg! Det går kjempe fort å strikke og garnet er ypperste kvalitet. Ute etter et statement piece, da er dette strikkesettet noe for deg.


Det tar heller ikke så lang tid så hvis du starter nå, har du en ferdig Skappel - genser til Sankthans. Hun har latt seg inspirere av store bygg og arkitektur. Sommerstrikk fra Skappel.


Hun forteller at sommer betyr total avslapping og. Hun øver til og med midt på natten og det har ført til at mannen hennes har flyttet ut av soverommet. Mine to døtre har også fått hver sin. Selv er Skappel en av Norges mest profilerte TV-ansikter, men hun har tidligere fortalt til Se og Hør at hun aldri ville ha stilt opp i eget program sammen med ektemannen. Ektemannen Jon Skappel.


Hei :)) Det er den tredje genseren jeg strikker, og. Bare ELSKER den …Helt herlig å ha på. Takk til Dorthe og Maria Skappel for at dere deler oppskriften. Her er det mange favoritter å velge mellom. Oppskriftene og beskrivelsene er fortsatt superenkle, formidles i størrelsene (S) M (L), med inspirerende bilder og brukervennlige illustrasjoner.


Dorthe skappel genser 2018

Helge prosjektet ble en Mariusgenser med hjerter og falske fletter. Bilder av garnet jeg har brukt kommer lengre ned på siden. Har strikket noen forkortet runder bak for å få den litt høyere opp i nakken. Strikket etter str xs dame.


Boken er lekkert designet og utstråler varme og ekte strikkeglede. Den er full av herlige bilder tatt av fotograf Agnete Brun med Skappel -familien hjertelig til stede i tillegg til andre modeller. Paret fikk poeng av dommerne. Se Skal vi danse lørdager kl. TV eller på TV Sumo.


Dorthe skappel genser 2018

Sections of this page. Accessibility Help. Dorthe har strikket i et nytt, deilig garn, både ensfarget og i nye, spennende mønstre og fargekombinasjoner. At Skappel -familien har kjærlighet for strikk er det ingen tvil om.


Dette er ekte strikkeglede! Samtidig jobbet Maria i klesmerket Holzweiler sammen med ektemannen Andreas Holzweiler og svigersøsteren Susanne Holzweiler. Du kan også få mønsteret der hvis du ikke finner det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg