onsdag 4. mars 2015

Gratis gravid pakker

La oss gjøre hverdagen enkel, gøy og koselig med tusenvis av produkter for et enklere hjem. Alle babypakker på én plass. Her finner du gratis babypakker, startpakker, velkomstpakker, rabatter og rabattkoder til gravide og nybakte foreldre. Er du forælder med børn op til år, får dit barn en velkomstgave ved tilmelding. Er du gravid , får du også en eksklusiv baby startpakke.


Du finner også vareprøver og gode kampanjetilbud til din baby.

Det kan være lurt å få med seg flere babypakker, man trenger ikke bare velge 1. Plukk ut alle gave pakkene som du ønsker, og få dem tilsendt i posten. Gavepakkene er gratis (noen pakker kommer porto i tillegg). Nei fra spøk til alvor. Disse gratis pakkene kan være veldig veldig praktiske.


Liste over gratis babypakker. Herunder finder du den mest komplette liste over gratis babypakker i Danmark. Du finder mere end forskellige babypakke tilbu som du kan bestille lige nu hvis du er gravid el.


Få vareprøver på bl.

Registrer deg her og få gratis babypakke. Slik får du det gratis Babyglede Meld deg inn og få gratis pakke til gravid eller babyforeldre. Som KIWI PLUSS-kunde får du en gratis startpakke som inneholder et utvalg LilleGo´- og Liberoprodukter hvis du er gravid i 3. Når boksen er bestilt, kan du hente den fra og med måneder før termin til måneder etter at barnet er født. Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. Billig, sikker og rask graviditetstest.


Kjøp nå, test deg hjemme. Man skal jo egentlig vise frem bestillingen på App når man henter, men jeg fikk hente ut uten å vise noe. Trengte ikke vise bevis på at jeg var gravid engang. Så antar at jeg fortsatt har mulighet til å hente flere siden de ikke krysset noe eller sånt.


Boka er gratis så du betaler kun porto for utsendelsen. Barnas Hus gir gratis bleiebøtte til alle som blir medlemm i kundeklubben. I tillegg får nye kundeklubbmedlemmer rabatt på et kjøp. Trykk her for å bestille din gratis bleiebøtte. Venter du barn, ja da kan du først som sist registrere deg for gratis babypakker hos et knippe tilbydere.


Her er en oversigt over gratis babypakker, som du kan hente i butikker landet over. Her kan du motta en gratis boks med ting til babyen og foreldrene. Definisjonen av en gratis babypakke er for meg en goodie bag med.


Tips om hva som finnes og legg gjerne ut bilde etter hvert som dere henter ut.

Gratis pakke til deg og din baby. Det er vel noen som en kan hente ut nårsomhelst, men de fleste er vel tidligst fra uker tror jeg. Hvis man vil kan man i princippet godt skelne mellem de to udtryk, da nogle gratis pakker indeholder flest ting til babyer mens andre primært indeholder ting til gravide.


Det er forlaget Sandviks som gir ut Spedbarnsboken. Og de har flere bøker for kunnskapstørste foreldre. Gravid – Forklarer hva som skjer under svangerskapet, uke for uke. Weleda– meld deg på Weledas nyhetsbrev som utgis ganger i året, og motta en en gratis pakke med ulike pleieprodukter til babyer.


Fødselsboken – Gir deg en solid innføring i hva som skjer under en fødsel. Angelcare– for deg som er gravid og bor i nærheten av Barnas Hus eller Reflex-butikker, kan du hente en gratis bleiebøtte fra Angelcare til en verdi av 1kroner. Hos Apotek får du en babypakke med flotte produkter som vi kaller Baby Box. Den kan du hente på ditt nærmeste Apotek fra og med måneder før termin til måneder etter at barnet er født.


Se hva pakken inneholder og bestill den fine startpakken her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg