tirsdag 3. mars 2015

Hotell sarpsborg med badeland

Kjapt og lekende lett å booke med. Finn ditt hotell i Sarpsborg. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Bestill hotell i Sarpsborg sentrum online.


Se anmeldelser og bilder. Sentrale beliggenheter. Eksklusive tilbud på overnattingssteder i utsolgte perioder. Husk å ta med badetøy til både store og små! Quality Hotel Sarpsborg ligger i Sarpsborg by, bare en kort kjøretur fra Oslo.


Du kan lese mer om Sarpsborg her. Det er to forskjellige sklier, spacebowl, strømkanal, boblebad og en sopp, samt en vanngardin som er morsom for de små, men samtidig god for ømme skuldre. Se våre baderegler her SPACE BOWL Aldersgrense er år.


Hver helg og hver dag i alle skoleferier står barna i fokus hos oss, med barneaktiviteter fra 18. Book garantert billigst her! Hyggelig hotell midt i Sarpsborg sentrum. Her er du nær både skog og skjærgårdsidyll. Besøk flotte områder som Hafslund Hovedgår Sarpsfossen og Fredriksten festning i Halden og nyt pausene mellom møter med avbrekk i parken rett utenfor hotellet.


På hotellene kan dere velge mellom flere vannsklier, og badelandene på de ulike hotellene er designet for å passe for hele familien. Havanna badeland brer seg utover 7. SplashWorld er hotell der du hele ferien har fri tilgang til et badeland med sklier og lekebasseng for både små og store. Hvis du må vise et kort eller armbånd for å komme inn, vil du får dette ved ankomst til hotellet.


Hotell sarpsborg med badeland

Noen ganger er badelandet en del av hotellområdet, andre ganger ligger det et stykke unna, se under respektive hotell. Dette ligger riktignok rett utenfor Sarpsborg , men er likevel et supert sted – bokstavelig talt. Superlan Sarpsborg. Det er et hotell med et badeland , men du trenger ikke å bo på hotellet for å være på badelandet.


Kort vei til Sverige og ikke langt fra Oslo. Stort utvalg hotell med badeland. Se bilder, les kundeomtale og book! Ikke bruk mer penger enn nødvendig! Sammenlign tilbud og bestill.


Her finnes badeland og lekelan med en rekke aktiviteter å boltre seg i for både store og små. Hoteller i Sarpsborg Det er ikke vanskelig å finne overnatting i Sarpsborg. Enten du er på jakt etter et flott hotell med alle fasiliteter, eller et enklere. Ta en titt på bilder, les anmeldelser fra tidligere gjester og bestill hotell med vår prismatch. Vi vil også fortelle deg om hemmelige tilbud og salg når du registrerer deg for å motta våre e-poster.


Vi gleder oss til å åpne et nytt og fresht badeland fra 3. Med beste hilsen og ønske om en GOD sommer fra Ingvild Jacobsen - assisterende direktør. Hotellet ligger et steinkast fra Eog Inspiria opplevelsessenter. Det har badeland og klatrevegg i samme bygning. Ligger litt usentralt i forhold til Sarpsborg sentrum. Et godt og rimelig hotell med veldig godt kjøkken og god atmosfære.


Dette hotellet har en sentral beliggenhet ved torget i Sarpsborg , bare en 2-minutters spasertur fra Kulåsparken. Her tilbys du lyst innredede rom med gratis Wi-Fi og kabel-TV. Helgprisen starter hos oss fredager kl.


Badeland voksen fra år kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg