torsdag 26. mars 2015

Badeland stockholm

Badeland stockholm

Kjapt og lekende lett å booke med. Reserver ditt Hotell i Stockholm. Enkel og trygg nettbooking. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Badeland stockholm

Besøk et av våre fem ferieparkers badeland. Bestiller du billetter gjennom LOfavør, får du rabatt på inngangsbilletter til parken. Medlemsrabatt i Skandinavias største vannpark. Grona Lunds Tivoli Stockholm. Les mer og bestill her!


Vann- og fornøyelsesparker i Stockholm. Finn ut mer Se opplevelser Leksand Sommarland Leksand. Hopp i det – her er Sveriges beste badeland. Lite får kranglende søsken til å holde fred som en dag i et badeland. Her er et knippe av Sveriges største og beste.


De adrenalinsøkende bør teste skliene X-tube og Black Steel Hole, tipser hun. Ferie i Sverige med barn byr på mange aktiviteter og attraksjoner som passer for liten og stor. Sverige har et fascinerende stort utvalg av dyreparker, fornøyelsesparker, familiemuseum og aktiviteter som passer ypperlig for en familieferie.


Ikke uventet er det giganten Liseberg som går til topps i kåringen av beste fornøyelsespark. Spa- og velværesentre i StockholSe anmeldelser og bilder av spa- og velværesentre i Stockholm , Sverige på TripAdvisor. Stockholm has a number of great indoor swimming halls – some with water parks, as well as a few that are a bit further afield but that are well worth the journey. Note that all swimming halls have lockers in which to store your things but most require that you bring your own padlock or purchase one (– kronor) at reception. Leksand Sommarlan Leksand: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Leksand Sommarland i Leksan Sverige på TripAdvisor.


Badeland stockholm

Vi har minigolf, og lekelabyrint. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Kokpunkten i Västerås er Sveriges første action- badeland. Her får du en unik oplevelse med masser af vandaktiviteter fordelt på hele etager.


Double Racer, hvor du kan konkurrere med dit barn, partner eller en helt tredje om at komme først ned. Dette website anvender cookies for at forbedre din oplevelse, øge websitets sikkerhed og vise dig personligt tilpassede reklamer. Klik her for at få mere at vide eller for at administrere dine indstillinger. Stockholm er gøy for de minste også og har masse å tilby både store og små barn. Badeland i Stockholm ? Utebassengene har åpent fra mai til september.


Eventyrbad med vannrutsjebaner, plaskedammer, strømmer mm. Treningsbasseng, boblebasseng. Stort utebasseng for de store, og mindre barnebasseng for de små ute. Det er enkelt å komme seg til Stockholm med fly, tog og buss eller ca 6-timer i bil fra Oslo.


FLY: Norwegian har daglige direkteavganger fra Oslo og SAS kan skilte med daglige avganger til Stockholm. Det er ikke uten grunn at Stockholm er populær blant barnefamilier. Restauranter over hele Stockholm tilbyr som regel egne barnemenyer, og på T-bane og buss er det gratis for barn under tolv år i helgene. Det finnes nemlig mange barnevennlige attraksjoner i byen. Dette hotellet har svært mye å by på for en familie.


Badeland stockholm

Stort lekelan badeland og vitensenteret Inspiria i og rundt hotellet. Det er spamuligheter for de voksne, og selvfølgelig nok fine familierom. En time fra Oslo, og under en halvtime til Sverige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg