fredag 6. mars 2015

Alkoholproblemer behandling

Sliter du med stort inntak av alkohol? Våre eksperter gir deg råd. Behandling alkoholproblemer , pillemisbruk, utbrenthet, rusmisbruk på Kildevangen. Individuell terapi.


Ingen utlevering i grupper. For mer informasjon om Kildevangens alkoholproblem behandling : Behandling.

Privat og anonym klinikk. Vanligvis vil du bli tatt i mot på en poliklinikk som vil vurdere ditt behandlingsbehov sammen med deg. Ved behov for døgnbehandling vil du bli henvist videre til en døgninstitusjon som tar imot pasienter til behandling for alkoholavhengighet. Det kan være at du vil ha behov for opphold på en avrusningsenhet i forkant av behandlingen.


Vi tilbyr velprøvd behandling mot alkoholproblemer som virker! Vi tar utgangspunkt i et velfungerende 12-trinnsprogram. Kildevangen Behandlingssenter tilbyr effektiv behandling mot alkoholproblemer. Også kalt Minnesotamodellen.


Mange klarer å styre unna en begynnende alkoholisme ved at de blir gjort klar over hvordan alkoholen skader kroppen deres, og får retningslinjer i forhold til hva som anses for å være et akseptabelt alkoholinntak.

Vi fokuserer sterkt på endring av atferd hvor målet er sinnsro. Vi tilrettelegger et behandlingsopplegg som er tilpasset deg og din situasjon og vil gi råd om tiltak du kan gjøre selv. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Henvisning må være skriftlig.


Når det gjelder å få kontroll med drikkingen bruker jeg Motiverende samtaler (se under menyfanen Behandlingsmetoder). Ofte er for høyt og for ofte alkoholforbruk bare en dårlig vane (liksom røyking), som det går an å kvitte seg med uten å gå nærmere inn på psykologiske drivkrefter bak den ukontrollerte bruken. Behandling i institusjon kan være aktuelt, etterfulgt av heldøgns- eller poliklinisk behandling.


Behandlingstilbudet som tilbys etter endt avrusning og abstinensbehandling kalles ofte rehabilitering, og er svært forskjellig organisert avhengig av hvor i landet man bor. Tidligere har det vært private, og ofte ideelle, organisasjoner som har stått for behandlingen. Til tross for at testene har noen svakheter, er bruk av biomarkører uansett et viktig hjelpemiddel i behandling av alkoholproblemer. Testene kan både objektivisere alkoholproblemet og bidra til at pasienten føler økt forpliktelse til å redusere alkoholbruken, og etterfølgelse av behandling kan dokumenteres ved oppfølgingstester. I behandling gir vi oftest ikke rå men prøver heller å bevisstgjøre den som pårørende om situasjonen, sier han.


Vangseter er en privat klinikk uten ventetid på behandling for alkohol- og medikamentavhengighet. På Vangseter jobber vi kunnskapsbasert og fremmer aktiv brukermedvirkning. Behandling av rusavhengighet i skjermede omgivelser Behandling av rusavhengighet foregår i skjermede omgivelser, med lege og terapeut tilstede hele døgnet på vår behandlingsplass i Spania. Heimvegs tverrfaglige team gjør daglige vurderinger av klientens medisinske samt psykiske helse. Informasjonen på helsenorge.


Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke fastlegen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg