torsdag 19. mars 2015

Privat lege

Søk etter privat lege på den nye KensaQ. Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Se behandlinger, priser og bestill time.


Kort venteti høy faglig kvalitet og personlig service. Helse fra topp til tå.

Hos Klinikk for Alle er vi tilknyttet allmennpraktiserende leger og smerteleger. Oslo City Legesenter er en privat klinikk i Oslo sentrum. Vi har både kvinnelige og mannlige spesialister innen flere områder, og tilbyr med dette et bredt spekter av helsetjenester som er tilgjengelige for alle.


Det at vi står utenom fastlegeordningen betyr at alle kan komme hit, og man behøver ikke henvisning for å få time. Som privat medlem får du en årlig helsekontroll inkludert i medlemskapet. Vi tar sikte på å avdekke, og om mulig forebygge, sykdommer i hjerte og lunger, fordøyelses- og muskulatursystemet og skjelettsystemet, samt urinveier, hjernesystemet, sanseorganer og annet. I tillegg må du holde deg oppdatert på medisinsk og teknologisk utvikling. En viktig egenskap for en lege , er evnen til å se hver enkelt pasient.


Som lege må du også kunne takle krisesituasjoner.

At klinikken er privat og helsetjenesten utenom fastlegeordningen betyr at alle kan komme hit, uavhengig av om man allerede er tilknyttet en fastlege eller ikke, og man betaler hele konsultasjonsbeløpet selv. Volvat Hamar er lokalisert i 3. På våre sykehus møter du dyktige og erfarne spesialister, blant annet ortopeder, urologer, gastrokirurger og plastikkirurger. Vårt mål er å sørge for at du som pasient får et så effektivt forløp som mulig, slik at du slipper unødvendig ventetid og lang sykdomsperiode. Vi har allmennleger, time på dagen, ingen henvisning, fastlege ordning i Oslo, Bærum, Asker, Sandvika og Snarøya.


Privat legevakt i Oslo. Vi har kort ventetid for konsultasjon hos allmennlege og gynekolog. Drop-In legene har kort eller ingen ventetid på konsultasjon hos lege. Vi har også spesialister innen en rekke medisinske fagområder, slik som psykisk helse, gynekologi og obstetrikk og hjerte- og karsykdommer.


A-Medi er et privat spesialist- og familieklinikk med fokus på helhetlige helsetjenester. Vi har dyktige spesialister innenfor flere fagfelt med kort ventetid og ingen henvisning er nødvendig! Trygg og flink lege. Er der for deg Føller deg opp og lytter til det du har si.


Kan anbefales#128522;#128077;Tar seg god til å lytte. Følger opp sykdommen og gjør det beste for meg. Ingen problem å brukt pasientsky som korter ned ventetid iste denfor å stå i telefonkø. Fin lege som Jeg har tiltro til.


Dette kan for eksempel være utgifter til bandasjemateriell og utstyr som er nødvendige for din behandling. Utferdigelse av helseattester må du også betale for selv.

Legen kan bare kreve egenbetaling som er nevnt i forskrift om stønad til dekning av utgifter til undersøkelse og behandling hos lege. Oslo Akutten er Oslos første private legevakt. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Legeforeningen tapte rettssaken om Legelisten.


I januar gjorde Personvernnemnda et vedtak som fasto at helsepersonell ikke gis en generell reservasjonsrett mot å bli vurdert på Legelisten. Bakgrunnen var i hovedsak at pasientens rett til informasjon måtte tillegges større vekt enn legenes rett til å slippe å bli vurdert på siden. Vi tilbyr et bredt utvalg av helsetjenester med høy kvalitet uten venteti basert på beste fagkompetanse og kundeservice, herunder bedriftshelsetjeneste og maritim medisinsk sikkerhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg