onsdag 25. mars 2015

Frikorttelefonen

Fakturaadresse for helseaktører. Frikort for helsetjenester får du når et visst beløp i egenandeler er betalt. Med frikort slipper du å betale egenandeler for resten av kalenderåret.


Frikorttelefonen - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Informasjonen på helsenorge. Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell.


Når du som helseaktør har avtale med Helfo, får du direkte utbetalt den økonomiske stønaden pasienten har rett til. En avtale om direkte oppgjør er en personlig og gjensidig forpliktende avtale mellom deg og Helfo. Ditt søk på frikorttelefonen østlandet ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Finn etatens telefonnummer nedenfor.


Telefonnnummeret stammer fra Direktoratet for forvaltning og IKT. Egenandeler for pasientreiser med rekvisisjon blir automatisk registrert. Kvitteringskort for egenandeler vil derfor ikke lenger benyttes. Helse-Bergen – Haukeland Sykehus Tlf.


Luftkvalitet info i Bergen NAV Tlf. TAXI Bergen Taxi Tlf. Refusjon av utgifter en kan ha rett til å få dekket etter.


Pasienter får frikort fra Helfo automatisk i posten når de har oppnådd maksimalbeløp for egenandeler. HELFO som utsteder frikort. Medi Buskerud er en spesialforretning innenfor helseartikler.


Har du spørsmål om frikort ? Vi har oppgjørsordning med HELFO. Vi tar imot blåresept og elektronisk resept på hjelpemidler. GOD HJELP OG FAGLIG VEILEDNING av sykepleiere med lang erfaring fra ulike felt.


Ta vare på kvitteringene. Nettstedet inneholder viktig informasjon om den nye automatiske frikortordningen. Adam og Eva Skolen Frisrskole Oslo, Frisr utdanning, Sentrum BLI FRISR VED LANDETS BESTE FRISRSKOLE. Alle har noen, men gutter har flest.


Hvis sykehuset bryter behandlingsfristen. Kontakt HELFO pasientformidling, som vil finne et annet behandlingstilbud til deg i Norge eller utlandet. Du betaler kun vanlig egenandel for behandlingen. Helseøkonomiforvaltningen (HELFO) overtar utsendelsen av frikort fra Nav. For mye innbetalt blir automatisk tilbakebetalt.


Enkelkonsultasjon uten henvisning: kr. Du kan også logge deg inn på helsenorge. For pasienter med frikort (må forevises) er prisen kr.


Den nye frikortordningen sikrer at alle med rett til frikort får oppfylt rettighetene sine på en enklere måte enn før. Helfo benytter flere ulike nummer som starter med tallet 8.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg