torsdag 12. mars 2015

Støl i magen uten å ha trent

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Gratis avbestilling! Opplev a-ha i Oslo Spektrum. Bestill komplett pakke med billett og hotellrom her.


Jeg leste nettopp en artikkel et ste og greier ikke finne den igjen! Er i uke 3 og har i hele dag fått små stikk i korsryggen, utrolig masse kynnere, nederste del av magen og laaaangt oppi underlivet er det ømt, i tillegg kjennes det ut som jeg er STØL på innsiden av lårene! Nå bekymrer jeg deg sikkert helt uten grunn altså, men det høres veldig ut som meg da jeg ble psykisk dårlig. Hadde skikkelig vondt i musklene. Det gjorde forferdelig vondt, og var støl hele tiden.


Så kan jeg fortelle en annen historie, sønnen til en jeg kjenner hadde vondt i armene og følte seg støl. Enkelte ganger blir du så støl at det å gå ned trappen er et rent mareritt, og dersom noen får deg til å le, føles det helt grusomt. Hei, jeg forstår ikke, jeg er støl i bena uten å ha trent underkroppen. Men det er ikke så rart, du har faktisk revet av små. Jeg klarer ikke å gå ordentlig, halter når jeg går.


Jeg har ikke trent underkroppen på 1. Andre risikofaktorer er ulike typer fysiske eller psykiske påkjenninger som fødsler, sykdom, psykiske traumer og det å ha vekslende løs og hard mage. Jeg pleier å trene 2-ganger i uka, men har ikke trent på uke nå. Våknet opp igår med støle underarmer, og idag er det mye verre. Er helt ødelagt fra biceps og helt ned til hånda.


Støl oppå hendene, og føler jeg må bruke alle krefter for å orke å bevege armer og hender. De fleste som begynner å trene ,. Langt vanligere er det å ha vondt her og der. Kanskje får man vonde knær eller vondt i hoftene.


Etter trening kan man gjerne oppleve å bli støl. Jeg kan liksom ikke helt huske å ha opplevd dette før når jeg har løpt, men etter å ha begynt på igjen med jogging nå, så er jeg støl i nederste del av magen. Det har gradvis blitt verre, og nå er det så ille at det påvirker det meste jeg gjør og hemmer meg i stor grad.


Slik jeg husker det, kom smertene mer eller mindre over natta. Jeg kjente meg plutselig stiv og støl en dag, uten at jeg hadde trent noe. Men du burde ikke måle treningsinnsatsen etter hvor støl du har blitt.


Det gjelder å ikke overbelaste deg så mye at du ikke greier å trene før om to-tre dager. Men å bli litt støl er ikke farlig og tyder på at du har hatt nok belastning på, sier Helgerud. Du vil altså ikke bli like støl om du følger ett og samme treningsprogram slavisk i ukesvis, uten å øke styrken. For å få mest mulig ut av treningen din er det riktignok lurt å variere litt, samt å øke styrken etter hvert som du blir sterkere.


Kroppen vil derimot kompensere for dette etterpå ved å forbrenne mer karbohydrater. Det som betyr noe er hva som skjer i løpet av en hel dag. Energiforbruket er viktigst for fettforbrenningen 5. Trener du for mye og for hardt, uten å gi kroppen tiden den trenger til å restituere seg, vil du bryte deg selv ned i stedet for å bygge deg opp.


Formen vil stagnere eller gå tilbake. Humør, psyke og søvn blir påvirket. Du får mindre overskud opplyser Lars Mæland. Dette gjelder særlig de kvinnene som har født og som har mistet styrken i bekkenbunnen og magen.


Da har mageøvelser en såpass stor effekt at det å trene magen intensivt hver dag et par uker gir resultater, uten å endre kosten. For de som er vant til å trene magen kan 2-ganger i uka holde. For å forbrenne fett bør du ha fokus på å komme i god form, da vil forbrenninga av fett skje samtidig. Når formen blir bedre flyttes syregrensa, dvs. Det kan du oppnå slik: - Rolige langturer gjør at kroppen utvikler de fine kapilærene i muskulaturen, og du får dermed bedre.


Har vært flere ganger hos fastlege og i røntgen uten at de finner noe galt. Jeg fikk problemet i en periode jeg hadde trent jevnt over lengre ti men ikke noe ekstrem trening.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg