torsdag 26. mars 2015

Tannlege spesialist

Tannlege spesialist

Med tannlegevakt for akutt hjelp. Elisabeth Samuelsen. Calin-Alexandru Cristea. Rogaland spesialisttannklinikk holder til i Stavanger. Spesialist tannlege midt i Oslo.


Tannlege spesialist

Høy kvalitet og rimelig pris. Velkommen til Galleri Oslo Klinikken - ditt kompetansesenter innen tannhelse! Institusjonen må ha veiledere som har klinisk, vitenskapelig og pedagogisk kompetanse. Kliniske veiledere skal være godkjente spesialister i den aktuelle fagdisiplin (jf. punkt 1).


Ski tannlegekontor er et veletablert kontor med flere selvstendige tannleger med praksis i Ski og omegn. Vi har også spesialister i endontologi og andre fagfelt som gjør oss til et naturlig valg for deg som ønsker å ha en tannlege med faglig tyngde og tillit. Vanlige tannleger er godt utdannet og dyktig. Og de kan utføre mange forskjellige tannbehandlinger, men det fins tilfeller av tannbehandling hvor vanlige tannleger ikke kan hjelpe deg.


Odont, spesialist i oral kirurgi Lado Lako Loro. Vi har spesialister innen oral kirurgi, rotfylling, protetikk, tannregulering og radiologi. Brosundet Tannklinikk. Besøksadresse Notenesgata 3. Av den grunn har vi en oversiktlig prisoversikt over all behandling som tilbys ved klinikken. Vi holder til på Trosterud i Oslo og dekker særlig de østlige og midtre bydelene, samt Nittedal og Romerike.


Vårt team har én kjeveortoped og fire tannhelsesekretærer, alle med lang og solid erfaring. Vi ligger i tredje etasje med tilgang til heis. Parkering finnes i Møllebyen P-hus, parkering utenfor Fretex, og ved Amfi-senteret. Klinikken huser i dag fem tannleger og spesialister , samt assistenter og tannhelsesekretærer.


Du finner oss i Lillehammers flotte omgivelser i søndre bydel nedenfor Utsiktsbakken. Klinikken har to allmennpraktiserende tannleger samt spesialist i oral kirurgi og oral medisin. Til sammen har vi lang og bred erfaring fra de fleste områder innen tannbehandling. Tannhelsesenteret tilbyr pasienter i alle aldre tannbehandling i et faglig sterkt miljø midt i Bergen sentrum. Tannlege, spesialist i Periodonti Kristin M. Våre kontorer er moderne utstyrt og vi arbeider for at pasientene skal få den beste mulige behandlingen hos våre dyktige tannleger og tannpleiere.


Våre spesialister er blant de fremste innen fagområdene implantater (nye tenner), endodonti (rotbehandling), periodonti (tannkjøttsykdommer) og kjeveortopedi (tannregulering). For spesialistbehandling må du ha henvisning fra din tannlege , men vi tar også i mot pasienter for vanlig tannlegebehandling og tannhelsekontroll. Det betyr at implantater må settes inn i spesialist i oralkirurgi og oral medisin, maxillofacial kirurg eller spesialist i periodonti, og at protetikkdelen må utføres av spesialgodkjent tannlege eller spesialist i oral protetikk. Regler om korttidsfravær i arbeidstiden praktiseres ulikt på ulike arbeidsplasser og også innad på større arbeidsplasser.


Tannlege spesialist

Det er også forskjeller mellom statlige, kommunale og private virksomheter. Dette gjelder blant annet besøk til lege, tannlege , fysioterapeut, kiropraktor mv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg