torsdag 19. mars 2015

Gravid stikker i underlivet

Gravid stikker i underlivet

Stikking i underlivet som gravid. Livmoren vokser og øker vekten sin fra cirka gram til rundt en kilo i løpet av svangerskapet. Muskelen er veldig fleksibel og tøyelig. Fra å ligge godt gjemt bak skambenet vokser den så den til slutt går helt opp til brystbenet. Smerter i underlivet når du er gravid kan naturlig nok skape bekymring.


De fleste tilfeller er ufarlig, men stikkende smerter, noe som føles som knivstikk i underlivet , kan selvfølgelig være skremmende og ubehagelig. Når man er gravid kan det kjennes helt annerledes med blærebetennelse enn når man ikke er gravid. Den sviende og brennende følelesen man kan kjenne når man tisser ellers er ofte ikke tilstede når man er gravid.


Har hatt merkelig stikking i underlivet siden lørdagen. Det stikker inni skjeden på venstre siden,veldig ubehagelig. Når dette begynte var det skikkelig ekkelt,skulle ikke klare å gå utav butikken og inni bilen. Aner ikke hva som foregikk inni der.


Etter det var det å bøye seg fremover i sittende s. De fire vanligste underlivsplagene - Doktoronline 16. Er unormal, jeg m konstant p do, og det stikker i underlivet - er dette farlig? Hvis normalfloraen i skjeden kommer i ubalanse, for eksempel ved at. Nå kjenner jeg at det sitter inni skjeden, det stikker nedover føles som om det er oppe i livmortappen eller der. Spesielt vondt var det da jeg skulle tisse.


Kjennes nærmest ut som noen stikker en nål i meg. Er det noen som har hatt det samme som kanskje vet hva det kn være? Og stikkinger nedover i underlivet og noen ganger helt ned i benene. Den skal vænne sig til at afgive styringen af kroppen til graviditets-hormonerne, som netop sørger for, at du ikke menstruerer og afstøder barnet, men fortsætter med at være gravid.


Efter - måneder falder kroppen mere til ro i sin nye tilstand. Jeg er gravid i uke 30. Tissetrang og ømhed. Du kan opleve, at det spænder og føles hårdt i underlivet.


Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Det kommer og går i løpet av dagen og natta, og jeg kjenner det best når jeg ligger.


Gravid stikker i underlivet

Noen ganger er det små stikk, andre ganger er det ganske intense smerter. Det går alltid over i løpet av noen minutter. Urinblren ligger under livmoren, og nr man tmmer blren synker livmoren litt, og dermed ogs hodet til babyen. Har du sterke menssmerter eller kraftige bldninger? Det er helt normalt med stikkinger og murringer når man er gravid , det er livmoren som strekker på seg.


Da gjør det vondt foran og dypt i underlivet. Eventuelle smerter ved samleie vil føles samme sted. Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere. Men slike smerter kan også stamme fra tykktarmen eller musklene i underlivet. I løpet av denne perioden har du eggløsning, og siden du nå er gravid , har du også hatt samleie på riktig tidspunkt.


Gravid stikker i underlivet

Egget møtes av oppimot 5millioner sædceller, som alle kjemper om å komme først frem til egget, befruktningen skjer og eventyret er i gang. Uke 3: Celledelingen er i gang i rekordfart. Trommestikker fra Danmusikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg