torsdag 5. mars 2015

Marengskaker

Marengskaker

Da mannen min testet kaken kom han til samme konklusjon, og vi snakker her om en usedvanlig kritisk og ikke minst erfaren kakesmakstester. Himmelsk marengskake består av en myk kakebunn som dekkes med en helt utrolig god sjokoladekrem. Oppå der har man et tykt lag. Her har du en supersuperdeilig og svært så sommerlig dessertkake!


Kaken består av en tykk, hvit marengsbunn som dekkes med en vidunderlig god gul krem, søt pisket krem og massevis av jordbær, blåbær, kiwi og høvlet mørk sjokolade. NYDELIG, NYDELIG, NYDELIG! Du som er så lett og luftig, og som alle oppskrifter med stor selvsikkerhet hevder å være en enkel kake å bake. Toppet med eggekrem og friske bær blir dette en suksess i hvert selskap. Pavlova er en enkel og lekker festkake.


Norges største kristne dagsavis. Musikk har gjeve meg eit anna perspektiv på livet Gjennom eit klassisk orkester har brødrene Kelvin og Adriel fått ein moglegheit ikkje alle i brasilianske ungdommar får. Ha i eddik mens du visper. Bland sukker, maisenna og vaniljesukker, og tilsett det litt etter litt i eggehvitene mens du fortsatt visper. Hemmeligheten er bruk av vaniljekrempulver som vendes inn i marengsen.


Marengskaker

Vaniljekrempulveret gir ikke bare veldig god vaniljesmak. Det som er suksessfaktoren med denne kaken er at marengsbunnen blir perfekt sprø og litt seig. Resten er såre enkelt - krem og friske bær, og du har en kake som egner seg så vel på et kakebord som til dessert. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Mange topper marengs, eller pavlova, med krem og bær, men hvorfor ikke fylle de med salt karamell og sjokolade? Det er moro å prøve noe nytt og disse passer perfekt nå som det ikke er så smakfulle bær å få tak i. Denne oppskriften gir små marengskaker. Sausen du får til overs kan du bruke til å toppe kakene med - eller oppbevare den i kjøleskapet. Varm den forsiktig opp før.


Dette er en utrolig god og frisk kake med marengsbunn, krem og friske bær. Leter du etter en kake du kan lage til en spesiell anledning? Bake til kakebordet i en bursdagsbesøk, familiebesøk, dåp eller konfirmasjon?


I dette innlegget har jeg samlet mine beste festkaker. Snickerskake Snickerskake er en fantastisk god og mektig kake. Tilsett brunt sukker og pisk videre til du får tykk marengs.


Ha den over i en rund kakeform med bakepapir i bunnen. Stekes midt i ovnen ved 1grader i minutter. Marengsbunnen: Pisk eggehvitene stive. Stivpisk eggehvitene, sukkeret og saltet. Er stiv nok når den ikke glir når man beveger bollen.


Før i tiden måtte man ha slag kaker til jul. I dag er ikke antallet så viktig, men julebakst er en tradisjon vi ønsker å ta vare på. Se alle oppskriftene på kakene vi må ha til jul. Det er noe vårlig over luftig marengs som passer spesielt godt nå!


Marengskaker

Fyll den med rips, blåbær, bringebær, jordbær og krem rett før du skal servere den. Populært på kakebordet på 17. Franske makroner Disse populære småkakene fra Frankrike er som godteri å regne, og anbefales på det sterkeste!


Og husk: Du vet du har lykkes når makronene er sprø utenpå og seige inni.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg