fredag 27. mars 2015

Fjerning av åreknuter

Velkommen til Kensaq. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler. Rask levering - dagers åpnet kjøp.


Ved hjelp av laser sveises venen igjen innvendig, for eksempel fra lysken til kneet. Radiofrekvensbehandling (Covidien VNUS closure Fast-Venefit) er en av markedets mest effektive og skånsomme teknikker ved behandling av åreknuter. Da øker trykket i venene slik at de utvides.

Det er lettere å få åreknuter hvis du er gravid eller overvektig. Dette er en uskyldig tilstan men oppleves av mange som skjemmende og ubehagelig. På denne siden kan du lese om erfaringer fra pasienter som har fjernet sine åreknuter hos Aleris. Den nye steambehandlingen av åreknuter er kommet for å bli.


Den er både mer effektiv og skånsom for pasientene, sier overlege Alfred Arvesen. Arvesen er spesialist i karkirurgi, og leder klinikken for behandling av åreknuter ved Aleris Sykehus Colosseum-Nobel. Pris avhenger av hva som skal gjøres, du vil få en individuell pris når du er hos oss til forundersøkelse.


Oppgitte priser er derfor veiledende. EndoVenøsLaser, fjerning av synlige åreknuter (lokale ekstirpasjoner), dyp sklerosering (Ultralyd veiledet skum injeksjon) og sklerosering, utfra hva vi finner på forundersøkelsen.

Rundt prosent av befolkningen har åreknuter. Eldre er spesielt utsatt. Spesialister på behandling av åreknuter i Bergen. Moderne behandling. Bergen Venesenter undersøker og behandler alle typer åreknuter.


Fjerning av åreknuter. Alle kan få åreknuter , men noen er mer utsatt enn andre. Vi vet at under en graviditet, vil mer væske være i kroppen. Dette vil ha noen effekter både på kort og litt lengre sikt.


Under får du viktig informasjon – for deg som har blitt behandlet for åreknuter hos oss. Sprengte blodkar, rødme og bloduttredelser kan gå under mange navn – couperose, teleangiektasi, rosacea, spiders og cherryspots kan være noen av dem. Lyset absorberes i det røde pigmentet i blodkaret, slik at det dannes varme. Etter operasjonen ligger du og slapper av noen timer, før du forlater sykehuset.


Ulike teknikker anvendes der behandlingsmålet er å fjerne eller ødelegge de årene som er defekte. Kompresser og plaster bør skiftes dersom de blir gjennomtrukket av sårvæske eller blod. Utføres av spesialister i Bergen. På kroppen kan gjerne kompresser og plaster skiftes hver 3-dag. I ansikt kan plasteret vi legger på godt sitte til stingene tas.


Etter fjerning av sting vil man redusere strekket i huden ved å tape sårområdet.

Diskuter problematikk og behandling av åreknuter i forumet vårt (innen kort) Informasjonen om behandling av åreknuter er faktagransket av Håkan Åstran spesialist karkirurgi ved Art Clinic og det offentlige sykehuset Ryhov i Jönköping. Informasjonen skal kun betraktes som allmenn veiledning, og kan ikke erstatte en medisinsk konsultasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg