mandag 23. mars 2015

Fastlege bytte

Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per kalenderår. I tillegg til de ordinære byttene, kan du bytte fastlege hvis du melder flytting til folkeregisteret eller hvis fastlegen slutter eller reduserer listen sin. Informasjonen på helsenorge. This site won’t let us show the description for this page.


Du kan selv finne og bytte til ønsket.

Er du medlem av folketrygden i Norge og er statsborger enten. Bestill frikort, se hvor mye du har betalt i egenandeler og. Prøv Dinepå dager. Kontakt pasient- og brukerombudet når du trenger råd og. Her er et 30-dagers.


Lær mer om fastlege, bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge. Hvordan bytte fastlege Finn en fastlege på Legelisten.

Søk blant alle fastlegene her. Bytte fastlege - Min fastlege. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Anbefalte fastleger. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev.


Din neste fastlege finner du her. Slik bytter du fastlege. Gå inn på helsenorge. Tjenesten bytte fastlege finnes på helsenorge.


I tillegg kan du bytte fastlege hvis du melder flytting til folkeregisteret eller hvis fastlegen slutter eller reduserer størrelsen på sin listelengde. Formålet med fastlegeordningen er å bedre kvaliteten i allmennlegetjenesten ved at alle som ønsker det, skal kunne få en fast allmennlege å forholde seg til. De fleste som er bosatt i Norge har krav på fastlege. Alle som er bosatt i en kommunen har rett til å stå på liste hos en fastlege.


Som bosatt regnes den som er registrert i folkeregisteret. Gløshaugen legesenter ligger på campus, og har studenthelse som spesialområde.

Trenger du legetime? Det er ganske få som bytter fastlege i Norge. Skal du finne eller bytte fastlege , se hvor mye du har betalt i egenandeler, eller bestille Europeisk helsetrygdkort? Da skal du til den offentlige helseportalen helsenorge. Hva er en fastlege ? Fastlege er en allmennpraktiserende lege som har inngått avtale med kommunen om å være med i fastlegeordningen, en avtale som sikrer pasientene en fast lege å forholde seg til.


Dersom du har rett til fastlege i Frogn, kan du selv finne og bytte til ønsket lege på helsenorge. Fastlegen er den som kan gi deg det beste tilbudet, fordi legen blir kjent med deg og kan følge opp behandling over tid. Fastlegen har plikt til å prioritere innbyggere på egen liste.


Alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg