tirsdag 17. mars 2015

Ferie i københavn

Ferie i københavn

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Det heter Vandkulturhuset , og i tillegg til et kjempebasseng finner du klatrevegger, trampoliner og spa-avdeling. Fly med de små i Den lille drage, og kjenn spenningen på en tur med det litt større Himmelskibet.


Ferie i københavn

Nordens koseligste hovedstad er full av kafeer, butikker og noen av de beste restaurantene i Skandinavia. Vi bryr oss om ditt personvern. København er fylt av liv og atmosfære. Sjove oplevelser med børn. Her er der reserveret plads til barnevogne og klapvogne i byens busser og toge, børnemenuer på mange caféer, der er museer i børnehøjde og ofte rabat eller fri entré til de mindste.


Her er ulike fornøyelsesparker, dyreparker og andre aktiviteter å ta med barna på i Danmark. Ferie i Danmark med barna? Her bør du bo: Apartment Pilegårdsvejen. Eiendommen kan huse opptil fire gjester, og inneholder ett soverom med dobbeltseng , samt en sovesofa i stuen. Kjapt og lekende lett å booke med.


Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Bestill nå og samle poeng. Praktiske avbestillingsregler og kundeservice døgnet rundt.


Da er du garantert uthvilt og frisk til å gå på oppdagelsesferd i de mange spennende tilbudene. Den våteste måneden vil være Desember med spådde regndager. Korttidsleje af en feriebolig er perfekt til både ferie og forretning. Booking er hurtigt og nemt som hotel booking.


Ferie i københavn

Velkommen til Danmarks offisielle reiselivsportal. Her finner du inspirerende reiseinspirasjon fra Danmark, men også praktisk informasjon om kart, hotell, attraksjoner og restauranter. KØBENHAVN MED BARN: – TIVOLI! Dessuten går undergrunnen fort og raskt hvis du blir lei av å gå. Og i dag er det til og med sol!


Riktignok er det frysende iskaldt ute, med en vind som bokstavelig talt går gjennom marg og bein. Men hva gjør vel det? På med den varmeste jakken vi har med oss, lue og solbriller. Her er det med andre ord gode muligheter for en allsidig og svært behagelig ferie , mener han. Klik ind og se hvordan du får en perfekt ferie i Danmarks hovedstad.


Ferie i københavn

Geir Terje Ruu Kagge forlag. Her kan du nyte en kald øl og noe godt å spise på en av alle restaurantene mens barna kjører karuseller. Det er ingen billig by og feriere i,så en må sørge for å ha en del penger med seg. Tivoli er en ekte dansk opplevelse. Mine favoritt restauranter er BROR of restaurant Karla,alle med gå avstand fra hotellet.


Fem ambulansefly satt på bakken. Alle leilighetene våre er nøye utvalgt, på bakgrunn av personlig gjennomgang og kvalitetssjekk. Hovedstaden er turistmagnet for mange.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg