mandag 22. desember 2014

Severdigheter madrid

Severdigheter madrid

Bestill aktiviteter på Viator. Rask og enkel kjøpsprosess. Brede avenyer, museer, monumenter og vakre parker bryter opp byspredning. Her er det attraksjoner og severdigheter for alle turister! Hvorfor stå i kø i billettluker i ferien når man kan bestille alt hjemmefra?


Severdigheter madrid

Halve gleden er jo å drømme seg bort og sette opp planer for reisen. Finn de mest populære turene og aktivitetene på din destinasjon. Vi tilbyr kun det beste.


Bruk ferietiden på å skape nye minner, ikke på å vente i kø. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Men det det ikke har av strandlivets spanske gleder, tar det igjen i form av matopplevelser, kulturopplevelser og storbyliv.


Mange severdigheter , mye god (og kjent) mat. Og ikke minst mulighet til å være oppe. Velkomment til solskinn, severdigheter , restaurant og mye moro. Byen har over millioner innbyggere og i storbyområdet bor det om lag millioner mennesker. Dette gjør den til den tredje største byen i EU.


Madrid kan tilby mye hyggelig for barn. Arenaen er overveldende, og tåler man ikke å se tyren lide og høre spanjolens brøl, kan man alltid forestille seg, hvilke blodige kamper som utspiller seg i den enorme arenaen. Alalpardo har mange severdigheter og attraksjoner og er verdt en byferie eller en helgetur. Zoover ferievurderinger!


Severdigheter madrid

Videre er Retiroparken som ligger midt i sentrum absolutt verdt et besøk. Her er utallige gallerier i toppklasse, men har du bare tid til ett, så gå i Prado – her er verdenskjente kunstverk gjennom sju århundrer presentert. Kuldegrader er ikke uvanlig i desember-februar, mens temperaturen kan bikke varmegrader i juli og august.


Denne storbyen har alt man trenger av shopping, kultur og underholdning, og er en populær by for weekendturer. Flotte byggverk, nydelige parker med tilhørende historie. Han snakket godt engelsk og var veldig serviceinnstilt og hyggelig. Vi var veldig fornøyd med å bli litt kjent i de sentrale områdene og vi fikk i tillegg tips om gode restauranter og hyggelige ting å gjøre. Severdigheter for et sultent sinn.


Husk gode sko, lette klær og fulladet kamera. Så er du klar for å la deg begeistre. Deilig mat på tapasfat. La oss se litt systematisk på noen av høydepunktene for turister.


Spania er altså et mangfoldig land. Begge har masse severdigheter og attraksjoner, samtidig som de faktisk er trivelige å oppholde seg i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg