mandag 1. desember 2014

Hvordan lære klokka

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn Lære Klokken Barn. Tren på å lære deg klokka. I vår klokke -app kan barna øve på tid og klokkeslett gjennom ulike spill og øvelser.


De lærer seg å finne de ulike klokkeslettene, og må stille klokka til rett tid. På slutten av hvert oppgavesett kan de snurre hjulet, og vinne gullmynter. Hvor på klokka skal langeviseren peke når klokka er hel?


Bruk ei klokke som henger på tavla (bruk lærertyggis) og gi eksempler. Flott norsk app der vi får hjelp til å lære klokka. Spel, videoar og øvingar gjer det lystbetont å lære om klokka. Når man skal begynne i 5. Hele og halvtimer går greit, resten går ikke bra. Her slites det stort.


Hvordan lære klokka

Uttalige feil på prøvene og klokka er uforstålig her i huset. Likevel Og tekstoppgaver der Per. Lære seg klokka - Barn og familie - Kvinneguiden. Men ikke fortvil, det finnes mange måter du kan lære klokka på!


Noe som ikke fungerer? Send oss gjerne en tilbakemelding. At forstå og lære hvorfor klokken er min i 1 når den store viser står på og den lille er imellem og 1 er ikke altid lige let at forklare, eller er det? Det er ikke alltid lett å knekke den koden. Eksempel på rebusoppgave med klokka som tema.


Denne typen oppgaver brukes til å øve på samarbei konsentrasjon og oppgavefokus. Da samarbeid kan være en utfordring, kan det være nødvendig å dempe konkurranseiveren hos enkelte. En styrke med oppgavetypen er at elevparene kan bruke ulik tid på oppgavene. Med en rund klokke med visere ser barnet hvordan minuttviseren snart har gått en hel runde, og lilleviseren beveger seg samtidig. Det tar tid for barn å skjønne digitale tidspunkter, ikke minst fordi at tallene er høyere (helt til 24) og problematikken rundt tallsystemet blir mer synlig der.


Nyere forskning viser til at barn lærer seg klokka mye senere enn for. Samt at vi bruker begrep som “vi ser an tidspunkt”, “ser hva vi rekker” og “vi ringes”. Klokka 12:er det ett minutt til kl 13:00. Lær hvordan man forteller tiden på tysk.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Lys lilla barneklokke fra GUL! Det å få sin første klokke er ofte et stort øyeblikk. Det ligger en viss stolthet i dette, og det er et skritt nærmere selvstendigheten.


I Lær digital klokke får barna en pedagogisk forklaring på hvordan den digital klokka er bygget opp. Blant annet får brukeren se hvordan tiden endres i forhold til døgnsyklusen. Man kan så teste ut denne kunnskapen i Still klokka hvor barna må justere en analog klokke etter digital tid.


Hvordan lære klokka

Dette er en veldig konkret og god fremstilling. Den består av ulike spill: Kortstokkene getSmart “Lær deg klokka 1” og “Lær deg klokka 2” (veil. pris pr stk kr 175) Brettspillet “Lær deg klokka ” (veil. pris kr 279) Puslespillene. Oppgavene i dette opplegget er knyttet til å lære klokka. Personer uten tidsforståelse kan ofte kun forholde seg til NÅ.


Disse nettsidene trenger Adobe Flash for å fungere. Klikk på knappen under for å laste ned og installere siste versjon av Flash. Hvis du har problemer med å installere Flash-tillegget, ta kontakt med systemansvarlig på skolen.


Hvordan lære klokka

Regneoppgaver med klokka. Jeg må bare få frem at i alt mitt arbeid med klokkelæring så er denne oppgavegeneratoren helt uunnværlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg