mandag 22. desember 2014

Gravid og menstruasjon samtidig

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Kan man være gravid selv om man har mensen?


De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Jeg har vært skikkelig kvalm den siste uken, og har vel egentlig merket flere og flere gravid symptomer, MEN siden jeg hadde mensen som vanlig uker siden og jeg ikke har hatt sex siden dess (jeg er i utlandet og min mann hjemme hele denne måneden) så trodde jeg at det bare var magesyke.

Menstruasjonssyklusen er en prosess der produksjon av hormoner fører til eggløsning. Dette gir kvinner muligheten til å bli gravid. Hvis egget ikke befruktes støter hormonene ut egget, som da fører til menstruasjon. Du har rett i tankene dine, du kan være gravid og ha blødninger, du kan også ha mistet og fremdeles ha utslagsgivenede hcg.


Med såpass mye og kraftig blødning så kan det mest helle mot abort tror nå jeg men det kan vi jo ikke være helt sikre på. Skulle hun få orgasme samtidig eller etter han, kan derimot sammentrekningene i livmoren hjelpe til å trekke sædcellene lenger inn og i riktig retning. Orgasme er ikke ingen forutsetning for å bli gravid.


På samme måte som for folat, bør jod tas så tidlig som mulig i svangerskapet, og aller helst før du blir gravid.

Det er en fordel om du har god jodstatus før du blir gravid. SVAR: Hei Noen kan få småblødninger, såkalt spotting eller festeblødninger. Tidlig i graviditeten, fordi når egget fester seg, lager det små hull i blodkarene i livmoren.


Alkohol kan redusere fruktbarheten og øke risikoen for spontanabort. Vær ekstra påpasselig i tidsrommet etter eggløsning og fram til menstruasjon , da det kan hende at du har blitt gravid i denne perioden. Men hva er egentlig årsaken hvis den ikke skulle dukke opp, og man er helt sikker på at man ikke er gravid ? Ifølge Ole-Erik Iversen, som er gynekolog og professor i medisin ved Universitetet i Bergen, finnes det en rekke vanlige og mindre vanlige grunner til at dette skjer.


Det kan for eksempel skyldes alderen din. Den gjennomsnittlige menstruasjonssyklusen er dager lang fra første dag i en menstruasjon til første. Men hun mister samtidig evnen til. Hun får vanligvis en bortfallsblødning som ligner en vanlig menstruasjon , noen dager etter seponering.


Neste menstruasjon kommer vanligvis cirka en måned etter denne bortfallsblødningen. Dersom det er mulighet for at kvinnen er gravid , tas en graviditetstest, da det ikke kan utelukkes at noretisteron kan ha fosterskadelig effekt. Det er ikke rart med tanke på at svaret på dette spørsmålet vil være med og avgjøre din fremtid. Menstruasjon , ofte bare kalt mens eller mensen, er en månedlig blødning fra livmoren hos jenter og kvinner i fruktbar alder som ikke er gravide. Noen gleder seg mens andre gruer seg.


Menstruasjonen er en del av menstruasjonssyklusen, som er en fysiologisk syklus, det vil si et regelmessig gjentatt forløp i kroppen, som er styrt av kjønnshormoner. Det er fysisk mulig at eggløsning kommer sammen med din første menstruasjon etter fødsel.

Dette betyr at du har mulighet for å bli gravid hvis du ikke bruker prevensjon. Ifølge statistikken blir mellom og av kvinner gravid i løpet av denne amenoré-perioden. Dersom du opplever å få blødninger eller utflod under eggløsning, så skyldes det mest sannsynlig hormonelle forandringer i kroppen. Du kan ikke ha menstruasjon samtidig som, eller rett etter, eggløsningen.


Du kan heller ikke bli gravid når du har mensen. Forsinket menstruasjon - gravid ? Samtidig sikrer den økende mengden med østrogen i kroppen at livmorslimhinnen blir tykkere og fylles med næringsstoffer og blod. Dette skjer for at hvis du blir gravid , så skal det befruktede egget få all næringen og støtten det trenger for å vokse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg