torsdag 11. desember 2014

Familieferie thailand

Familieferie thailand

Se hvor våre langstidsreiser går. Kypros, Mallorca, Portugal, Spania. Book hotell i Thailand. Stort utvalg og lave priser. Her ligger Bangkok med sitt myldrende storbyliv og kulturelle severdigheter og bare et par timer unna ligger badestedet Hua Hin.


Familieferie thailand

Etter Phuket er Krabi en favoritt blant nordmenn. Provinsen har ca 20. Det er en opplevelse i seg selv å utforske øyene. I en slik bungalow bor du billig, og dette stedet passer for de fleste. Våre reiser til Thailand.


Reisene våre har forskjellig fokus, du kan f. Her finner du en natur med elver, fjell, jungel, sjøer og eksotiske dyr som elefanter og aper. Flybilletter og hotell er billigere, og skal du reise med barn er det praktisk å gjøre det i sommerferien. Thailand , men vi kan garantere deg at du vil kose deg her. Er du på utkikk etter den perfekte ferien for din familie? På denne siden finner du reisetips, gode tilbud og hotellforslag som passer for dere.


Bestill sommerferien for hele familien hos Ving. Det eneste som høres er dryppene fra padleårene og summingen av dyrelivet i den tette jungelen, av og til brutt av skrikene fra gibbonapene i det fjerne og fnising fra små barn. Her kan hele familien boltre sig i det krystalklare vand med den eksotiske natur i baggrunden. Den thailandske mad er verdenskendt, og der er altid noget for børn. Her kan du læse mere om de mest børnevenlige rejsemål i Thailand.


Har du lyst til å ta med hele familien på Asiaferie, men er usikker og tenker at det er litt skummelt? Vi har samlet noen erfaringer og tanker rundt familieferie til Asia som vi håper vil gjøre det lettere for deg å bestemme deg for å reise. Stemning med chili – og kjærlighet Ingen steder er thailandsk mat bedre og billigere enn i de små og enkle, mobile kioskene, som du finner over alt.


Familieferie thailand

Som tam, kha pad eller pad thai smaker aldri bedre enn i sitt rette element – på gata i Thailand. Familieferie på stramt budsjett. Alle familier fortjener et avbrekk.


Finn destinasjonen der dere får mest for pengene, så du og familien kan fokusere på det viktigste: å nyte kvalitetstid sammen med hverandre. Zakynthos i Hellas. Utnytt feriedagene og reis bort i juleferien.


Familieferie thailand

Vi har mange reisemål og hoteller du kan velge mellom. Mulighetene er også mange dersom du vil feire jul eller nyttår i en storby. Se utvalget vårt og bestill storbyferien her. Det kom der en skøn og inspirerende video ud af.


Knap af thaierne er buddhister, en religion med meget varme, tolerance, næstekærlighed og gæstfrihed. Bli kjent på Koh Samui Koh Samui har et herlig klima og mange flotte strender. Vær imidlertid oppmerksom på følgende:Fra mai til oktober blir Koh Samui. Spise på Koh Samui. Du behøver ikke være redd for å gå sulten på Koh Samui.


At TUI har det største utvalget av reiser hit, henger sammen med vår lange erfaring i landet – over år! Flyene lander i både Krabi, Bangkok og på Phuket. Vil du utenlands på familieferie i sommer, er første tips at du bestemmer deg kjapt. Er høyeste ønske to uker på et av de barnevennlige sentrene til de store charteroperatørene i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg