fredag 5. desember 2014

Gravid uke 5 ingen symptomer

Gravid uke ingen symptomer. Men så kom kvalmen og tok meg. Jeg hadde heller ingen symptomer på graviditet og fnøs av lege da hun sa at jeg helt sikkert kom til å bli litt kvalm etterhvert. I uke fem er menstruasjonen forsinket med én uke.


En ultralyd i uke gir informasjon om det er et levende foster.

Den gir likevel ikke like mye informasjon som en ultralyd i uke 12. En annen måte å sjekke om du fortsatt er gravid , er å ta to blodprøver. Disse kan tas hos fastlegen med to dagers mellomrom. Du måler da hCG-nivået i blodet ditt.


Mensen skulle ha kommet for flere dager siden. Noen opplever symptomer på hormonforandringen som spente bryst, hyppig vannlating og tretthet. Kanskje du begynner å bli litt kvalm også.


Her kan du lese om usikre, sannsynlige og sikre graviditetstegn.

Jeg merker det igjen idag, men føler liksom det var sterkere forje uke , dette er nok helt normalt, bare meg som ikke liker når de blir svakere, så redd for sa nå denne uken når hjertet utvikler seg, men dette går nok bra for oss begge :-) Har ingen andre symptomer heller utennom en smule mer trøtt, mer matlyst. Har vært gravid før og da var symptomene sterke som ømme pupper, stikninger i magen og en generell tung følelse i kroppen. Nå er det helt annerledes. Er det vanlig med ingen symptomer eller bør jeg være bekymret for MA?


Og brått var det hele i gang. Men etter ca mnd var jeg bare litt svimmel og slikt. Og innen den tid hadde både mage og pupper vokst, slik at det var tydelig at jeg var gravid. Eneste symptomene jeg hadde i 1. Noen er kvalme allerede, men for de fleste kommer ikke kvalmen før uke 7- hvis den kommer.


Så gir den seg igjen etter 4- uker. Graden varierer kraftig fra person til person og svangerskap til svangerskap. At kvalmen bare kommer om morgenen er en myte.


Mange kjenner det ennå bedre når de er slitne. Små hyppige måltider hjelper de fleste. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.

Spør jordmor om fruktbarhet, graviditet, svangerskapsoppfølging, fødsel, barsel og amming. Venn deg til tanken – og til alt det medfører. Selv om de fleste venter en god stund med å fortelle om graviditeten til andre, må nemlig du forholde deg til det allerede nå.


Hei, kjresten min er gravid i uke 5. Alt om symptom , blødninger, spontanabort, trøtthet osv. Ni av ti kvinner har symptomer på graviditet ved uke åtte. Symptomer kan komme så tidlig som i uke fem til seks. Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel.


Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg