tirsdag 16. desember 2014

Underlivs sopp

Gjærsoppen som forårsaker underlivssopp vokser best under varme, fuktige forhold. Her finner du flere generelle råd for å motvirke kløe i underlivet. Det finnes flere naturmidler som selges mot candida, men virkningen er ikke dokumentert.


Underlivssopp er vanlig hos gravide på grunn av høye nivåer av østrogen. Beskrivelsen kan være forskjellige for én og samme infeksjon. Den medisinske beskrivelsen på sopp i underlivet er vaginal candidos. Har du hatt underlivssopp før og kjenner igjen symptomene kan du enkelt behandle deg selv. Pevaryl og Canesten finnes i vaginalvagitorier og krem, og vi anbefaler å bruke en slik kombinasjonsbehandling for de aller fleste.


Sopp i underlivet - kjerringråd. Hva er underlivssopp ? Hos de fleste kvinner er soppinfeksjon i underlivet (candidavaginitt) forårsaket av en gjærsopp som kalles Candida albicans. Candida er vanligvis ufarlig og den lever naturlig på kroppen.


Blir det for mye av denne gjærsoppen, fører det til betennelse i skjeden. Soppinfeksjon i underlivet oppstår ofte etter en. Lange kjønnslepper? Korte kjønnslepper?


Stor eller liten klitoris? I denne saken viser vi fem eksempler på hvordan et normalt og friskt kvinnelig underliv kan se ut. Av Ellen Støkken Dahl Advarsel: Eksplisitte bilder lenger ned i saken. Mange kvinner behandler seg selv for underlivssopp , men andre infeksjoner kan gi lignende symptomer. Hvis du har symptomer for første gang, eller er usikker på årsaken, bør du bestille time hos legen din, ifølge Helsenorge.


Underlivs sopp

Mange tror de har soppinfeksjon, mens det foreligger andre underlivssykdommer, som derved kan oversees. Jeg gikk ut i fra at jeg hadde underlivs sopp etter to runder med antibiotika. Kjøpte canesten på apoteket. Sånn en dags pille som du stakk oppi kjeden på kvelden. Det som er problemet at det ikke tok knekken på soppen.


Skal jeg kjøpe en sterkere kur? Kløe i underlivet er plagsomt. Ikke bare på grunn av kløen, men ofte fordi den griper inn i det intime samlivet. Pruritus vulvae er den latinske medisinske betegnelsen for kløe i området rundt kvinnens kjønnsorganer. Vanligvis vil en soppinfeksjon være ganske enkel å behandle.


For å forebygge bør du unngå trange bukser og undertøy og overdreven vask av underlivet. For å behandle kan man kjøpe ulike midler reseptfritt i apotek. Om barnet først har fått sopp i underlivet, bør dette behandles relativt raskt.


Wollen mener at den beste behandling mot underlivssopp er å eliminere kontakten med urin og avføring. I perioder bør barnet gå uten bleie, slik at huden kan “luftes”, tipser barnelegen. Hvordan behandles underlivssopp. I de fleste tilfeller er underlivssopp ikke å betrakte som en infeksjon som sådan, men som en ubalanse i underlivsfloraen.


De fleste kvinner opplever å få underlivssopp en eller flere ganger i livet. Derfor vil ikke behandling omfatte partneren. Men de som er hyppig plaget, bør ta en gjennomgang av risikofaktorene for infeksjonen.


Får den gode vekstvilkår kan den formere seg raskt og gi betennelse og ubehag. Nei, slike kjerringråd virker dessverre ikke. Tilstanden er vanlig, mer enn halvparten av alle kvinner opplever dette i løpet av livet.


Med det mener vi at få kvinner går til legen for å sjekke om det faktisk er sopp de har, de stikker heller direkte på apoteket og kjøper medisin. Mot soppinfeksjon i skjeden og rundt skjedeåpningen. Canesten vaginaltablett og krem inneholder klotrimazol og er reseptfrie legemidler mot soppinfeksjon både i skjeden og ytre kjønnsorganer hos voksne og ungdom over år.


Det er ikke så veldig lurt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg