onsdag 31. desember 2014

Morsomme dikt for barn

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt.


Finn laveste nettpris her. Leter du etter et dikt for barn ? Da har du kommet til riktig sted.

På denne siden har vi samlet flere dikt som kan være morsomme for barna. Dikt for barn – av 5. En syngende giraff er ofte på tur, med vennen sin snegla, som alltid er så sur, men giraffen er en luring og kjenner til et triks, for det å joike høyt, gjør snegla mindre. Hei og husk og hipp og hopp! Se,her husker Tipp og Topp!


Ingen er på samme sted. Topp går opp når Tipp går ned. Hipp og Hopp og husk og hei! Du er min beste venn og du veit ikkje om det.

Det er nok å tenkje på deg så blir eg innvendig glad. Tenk, ingen i verden av barn eller menn har funnet de rømte ballonger igjen. Det er vel et spennende luft - eventyr: Hvor blir det av alle ballonger som flyr? DEN LILLE GUBBEN Ute i skogen på en stubbe, sitter det en liten gubbe.


Om du lister deg dit på tå, kanskje du høre gubben vil få. Mange av disse reglene husker jeg fra jeg selv var liten, og barn elsker rim og regler :) REGNEVÆR! Det drypper og drapper og spruter. Trenger du et godt sitat? Se også: morsomme unyttige fakta.


Betraktninger om barndom og barneoppdragelse… Barn : Du bruker de første to årene av livet deres til å lære dem å prate og gå. Deretter bruker du de neste seksten på å få dem til å sitte ned og holde kjeft. Hei, Skal ha framføring av dikt denne uken og jeg tenkte jeg skulle ha et som folk virkelig ville le av. Men etter litt søking og googling fant jeg ut at det ikke var så mye bra som lå ute. Så jeg lurte på om det var noen som hadde no vittige dikt på lager.


Morsomme sitater, ironiske vitser og dumme forsnakkelser om det aller meste. Smil til verden, og du får en støvel i trynet. Smil igjen, og du har et nytt par!


To små hender og et flakkende blikk, søte bollekinn og en kraftig fysikk, det er et vakkert bilde av deg, den perfekte babyen vi aldri blir lei.

I denne diktsamling møter ein ulike skapningar som skogen rommar. Men å skrive dikt for barn synes hun er skikkelig skummelt. Hvis du står på scenen og fortelle en vits som ikke funker, så kan du fortelle en ny. Det kan man ikke med en bok.


Har du skrevet et fint dikt for barn , som du har lyst til å dele på denne siden? Da må du gjerne tipse oss gjerne ved å bruke kommentarfeltet nedenfor. De som har barn gir oss ofte den rosenrøde versjonen av hvordan det er å ha barn.


Selvsagt er det fantastisk, men noen ganger kan vi kikke på noen sitater om barn for å lære litt mer om den egentlige hverdagen. Her finner du morsomme og søte sitater om barn og hvordan det er å leve med barn. En rund liten snømann, med en gulrot-nese så flott, fikk en dag besøk av en kanin, som var på vei til et slott. Kaninen var så sulten, og det rumlet sånn i magen, så ville du tro meg om jeg fortalte, at nå står det en snømann uten nese i hagen?


Det blinker i luften av sommerfuglvinger, det kryper og kravler med tusen små ben, sneen har ynkelig grått seg til døde, og blomstene våkner, en etter en. Hvilket tau kan du ikke dra i, og hvilken kopp kan du ikke drikke av? Her er gåter for barn som liker å gruble.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg