mandag 29. desember 2014

Fine barnerom

Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Det gir et delikat inntrykk, og skaper en fin helhet. Rask levering og fri retur!


Kontrastfarger er vi derimot mer forsiktige med å bruke side om side, men med rette fargekombinasjoner, kan kontraster gi fantastisk flotte og unike barnerom. Lek deg med farger, kombiner ulike nyanser av rosa, gult og grønt – og skap et barnerom med et helt eget uttrykk. Denne køyesengen byr på motoriske utfordringer, da den også fungerer som klatrevegg til aktive barn. Sengen er bygget opp rundt to juniormadrasser, selve skjelettet er bygget av lektere, som deretter er kledd med mm kryss-finér i bjerk. Sengehesten giver en tryg søvn og en hyggelig stemning i sengen.


Sengen har, ligesom alle andre senge fra PREMIUM-serien, livstidsgaranti og er svanemærket og overfladebehandlet med vandbaseret lak. Det er muligt at tilkøbe en masse fint tilbehør til sengen – fx store skuffer, tekstiler, madrasser o. Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge. Uten ekstra toll og kostnader i Norge. Et barnerom kan være så mangt.


Fine barnerom

Det skal jo først og fremst være et soverom, men det er minst like viktig at det er gøy å leke der inne. Det kan være så fullt av leker at man ikke ser gulvet, det kan være køyeseng med spennende hule under, det kan være knallfarget, pastellfarget, blomstrete eller svartmalt. Teppe til barnerom bør ha flere funksjoner og skal innby til lek og moro på gulvet.


Se våre barnetepper her! Vi har møbler tilpasset for barn i barneformat. Alt fra gode senger til smart oppbevaring av barnets leker.


Fine barnerom

Vi har innredningsdetaljer som myke sengesett, herlige tapeter og koselig belysning som passer både små og store og alle hjemmets rom. Her kan du finne mange fine og morsomme hyller, og vil du ha enda mer orden, se gjerne på våre smarte oppbevaringsesker. Som sagt, nå har vi bare skrapt på overflaten blant alle barnemøblene du finner hos Lekmer. Her finnes også lekegrinder, lenestoler, skap, vugger og mye annet. Hoppekids, Bopita og mange fler.


Fra å være et lekerom, til å bli en arena hvor man ønsker ta i mot sine beste venner for utveksling av hemmeligheter, latter og spill. Med søte vimpler kan du lage god stemning og pynte opp på veggen. Vimpler til barnerom kan selvfølgelig også brukes andre steder i huset for å dekorere med.


Fine barnerom

En snor med vimpler på er enkel å henge opp men gjør mye av seg, det blir festlig stemning med en gang. Vimpler for barnerom finnes i mange flotte stoff og design. Elin Tegström elsker fine barnesaker og fargeglade rom som man blir glad av.


Det synes på datteren Ingrids rom. Toåringen elsker både å leke med biler på bilteppet og lage mat på kjøkkenet sitt, og å lese bøker, forteller moren. Det beste er å finne billige ting på loppemarke eller å lage selv, skriver Tegström til oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg