mandag 1. desember 2014

Tvilling stjernetegn

Personer som er født i tvillingens tegn endrer mening raskt og har god fantasi. De fleste tvillinger kan gjøre flere ting samtidig uten å måtte anstrenge seg. Tvillingene misliker rutine og liker ofte spenning. De kan ofte gjøre mange ting samtidig og har gode oversikt over det som skjer.


Intelligensen er svært uviklet og det øker behovet for mental stimulanse.

I økonomiske saker, tar dualiteten igjen. En Mercury mann kan være på første fabelaktig generøs, så brått snu gjerrige. Hvis du gjennomsnittlig ut sin tvilling holdninger, er min gjetning at sjenerøsitet ville vinne, hendene ned.


Gemini har liten lyst til å akkumulere verken penger eller. Synes det passer sygt godt ^^ Både mig og min søster er tvillinger (både i stjernetegn og rigtigt) Og jeg synes at det hele passer, hvis ikke på mig, så på hende. Den er nysgjerrig på alt som er gøy og interessant og flakser fra den ene blomsten til den andre i håp om å få med seg alt.


Kanskje det er derfor den ofte blir anklaget for å være overfladisk eller schizofren.

De er sosialt, kommunikative og klar for moro, med en tendens til å plutselig bli seriøs, gjennomtenkt og rastløs. Par med motsatt stjernetegn De stjernetegnene er delt inn i et sirkulært vektorsystem. Hvis partneren din sitt stjernetegn er rett overfor ditt, kan dette bli en veldig bra match. Ifølge Edut kan dere være to rake motsetninger som ikke ønsker å ha noe å gjøre med hverandre, eller så kan du være yin-en til hans yang.


Det er smertelig vanskelig for henne å virkelig forplikte seg til én person om gangen. Alt mens hun lar seg imponere av en manns mentale evner og intelligente vid legger en annen side av henne samtidig merke til hans antipati mot kunst eller manglende respons på musikk og poesi. Er du født i Fiskene? Da er du Virkelighetsnær, fornuftig, snill, vurderende og planmessig.


Men du har også en tendens til å være humørsyk, uberegnelig og trang til å føle deg som martyr. Dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop. Stjernetegn , Personlig horoskop, Års horoskop, Partner horoskop. Gratis Framtids, Astrologi, Horoskopene. TFF er en landsomfattende støtteorganisasjon for foreldre med barn født ved flerbarnsfødsel.


Lær mer om astrologi og ditt personlige horoskop. Vi tar for oss stjernetegn måned for måned. Alle udadvendte aktiviteter interesserer dig.

Der sker en masse, og du er med hele vejen. Du holder virkelig af at tale med andre, og du vil få godt muligheder for at lære nye ting. Alt, hvad du kan foretage dig på udebane,vækker din begejstring. Det er også uden for hjemmet og måske endda i udlandet, at du finder andre, du kan dele dine interesser med. Din samvittighed kan dog tynges af, at du udskyder dine opgaver, og de kreative tiltag og tanker er ikke lette at omsætte til praksis.


Astrolog Lykke Larsen har utarbeidet denne oversikten, hvor hun har tolket hvordan menn født i de ulike stjernetegnene er seksuelt, og hvilke stjernetegn de har best seksuell kjemi med. Væren er høyrøstet, vill og dominerende, han er 1prosent macho og liker best sex som er rask, het og vill, og dessuten lever han for blow-jobs. Tegnet ligger mellem Tyren og Krebsen.


De løser næsten alle problemer enkelt og let. Positive egenskaber. Fleksible, videbegærlige, nysgerrige, intelligente, kommunikative, muntre, charmerende og elskede.


Lever sammen med en tvilling og kan kun bekræft at meget at det der bliver skrevet om tegnet passer på hende flirte og opmærksomhed søgende sidder lige i skabet ingen selvværd skal hele tiden være midt punkt og skiften personlighed det er mega hårdt at være i sådan et forhold men elsker hende og har svært ved at give slip kan i give mig nogle gode råd!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg