fredag 19. desember 2014

Offentlig tannlege

Når det gjelder voksne som ikke kommer inn under det offentlige tannhelsetilbudet eller andre ordninger, må de i utgangspunktet betale narkosebehandlingen selv, men her kan det være ulik praksis i fylkene. E-timebok er utilgjengelig Det er for tiden ikke mulig å avbestille eller endre timeavtaler i e-timeboken. Nye Ås tannklinikk holder til i Ås. Offentlige tannklinikker i Oslo.


Listevisning Vis i kart.

Alle tannleger er pålagt å legge inn priser på nettstedet. Tannhelse og tannlege. Se hele prislisten til den valgte tannlege.


Filtrer også på åpningstider, studentrabatt, parkeringsplass og universiell utforming. Autorisasjon gis av Helsedirektoratet. Som tannlege må du forholde deg til mange lover og regler.


Eksempler er krav til journalføring og pasientmedvirkning.

Skriv vurdering om ny tannlege. Vi har flere tannleger i vår database enn de som vises i søkeresultatene, men vi vet ikke alltid hvor disse jobber. Informasjonen på helsenorge.


Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Jeg har jobbet som allmentannlege,de første årene som offentlig tannlege. Utdanninger innen odontologi er tannlegestudiet og spesialistutdanninger i odontologi. Femårig profesjonsstudium i odontologi gir autorisasjon som tannlege. Du får praktiske ferdigheter, generell forståelse for kroppens fysiologi og ikke minst en oral medisinsk kompetanse.


Christiania tannlegesenter er lokalisert i Oslo sentrum, bare et steinkast fra Oslo spektrum og Oslo Plaza. Norges bransjekatalog for tannleger og tannteknikere. Når du søker tannlege Oslo på internett dukker det opp mange alternative klinikker. Det kan være vanskelig å velge.


Vi har laget en oversikt over det vi mener du må vurdere når du skal velge din tannklinikk Oslo. Anbefalte tannleger i Molde. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev.


Din neste tannlege finner du her.

Hun har jobbet ved Stoa tannlegesenter, og i den offentlige tannhelsetjenesten i tidligere Aust Agder Fylkeskommune. Fredrikstad sentrum. CV Behandles konfidensielt.


Finn offentlig tannlege nå på Kensaq. Du kan bytte tannlege om du ønsker å benytte deg av en annen tannlege. For kart og informasjon om buss se om oss. Osterøy tannklinikk fra , Hordaland. Er dette ditt firma?


Barn og ungdom fra fødsel til og med det året de fyller år Psykisk utviklingshemmede i og utenfor institusjon Eldre, langtidssyke og uføre i institusjon og hjemmesykepleie Ungdom som fyller eller år i behandlingsåret (behandling til av offentlig sats) Andre grupper som fylkeskommunen har vedtatt å prioritere. Refusjon for tannlege. Du kan søke om tilbakebetaling per semester, eller per år.


Skjema for refusjon finner du lengst ned på siden. Når det er behov for spesialistbehandling har vi et godt samarbeide med ulike spesialistklinikker, som sikrer at våre pasienter får en rask og prioritert behandling. Hos oss møter du tannleger og sekretærer med faglig engasjement og erfaring.


Vi er lokalisert sentralt i Ski sentrum, skrå over gaten for Ski jernbanestasjon, og holder til i topp moderne lokaler med moderne utstyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg