mandag 22. desember 2014

Mineresepter

Mineresepter

Full oversikt over dine respeter. Klargjør e-resept på nett, og velg apotek for henting. Ferdig innen en virkedag. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Denne tjenesten erstattet mineresepter. E-resept betyr elektronisk resept. Ved å logge deg på Min helse, kan du se dine og dine barns resepter. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Du kan også gi andre fullmakt til innsyn.


Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Har du en eller flere elektroniske resepter, e-resepter, kan du finne en oversikt over de som er gyldige, hvilke legemiddel og andre varer du og barna dine under år har fått utlevert, og hvor mange utleveringer som eventuelt gjenstår. Skal du bestille en resept? Logg inn med bank-ID her. I dag får de fleste e-resept (elektronisk resept) når legen skriver ut medisiner.


Mineresepter

Disse kan benyttes på alle norske apotek. For fullstendig oversikt over aktive resepter, legemidler du har fått utlevert og antall utleveringer som eventuelt gjenstår, kan du logge inn på Min helse eller mineresepter. Har du barn har du også mulighet til å se deres resepter (frem til fylte år). Der finner du i tillegg annen helseinformasjon, som informasjon om fastlegen, vaksiner, reiserefusjoner, egenandeler og annet.


Mine resepter ble lagt ned 15. Søk, nyheter og nyttige nettsider samlet på ett sted. Vi gjør nettet nyttigere!


Mineresepter

Vi er om lag 6ansatte, med kontorer i Trondheim, Tromsø, Oslo og Bergen. Personvernerklæringen handler om hvordan Norsk Helsenett samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Apotek Gruppen AS. Velkommen til vår hjemmeside.


Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for å kontakte oss direkte via denne siden. Kjøp raskt og trygt fra vårt nettapotek og få gode råd og tips i forbindelse med sykdom og medisiner. Få varene tilsendt eller hent i et Boots apotek.


Mineresepter

LES OGSÅ: Endelig Bankid! Høyeste sikkerhetsnivå. Bankid har i dag millioner brukere og benyttes av de fleste bank- og finansinstitusjoner for autentisering og signering.


Når du har fått e-resept av legen kan du logge inn på mine resepter. Se og bestill medisin med mine resepter for levering eller henting i apotek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg