mandag 15. desember 2014

Slagord mot mobbing

I dag ble elevene på Jong skole møtt av 1plakater med slagord mot mobbing. Plakatene ble i all hemmelighet hengt opp på skolen i går kveld. I løpet av uka skal elevene stemme fram det beste slagordet. Slagord mot mobbing.


Samtidig erfarer vi også at mange ikke sier fra om mobbing i slike undersøkelser, sier Moen. Moen mener at mange år med forebyggende arbeid mot mobbing kan vise til resultater i Trondheim, selv om mobbingen ikke er blitt redusert. Det er laget av Madeleine på 4. Hun vant slagordkonkurransen som Foreldre mot mobbing på Stabekk har arrangert. Om lag fem prosent oppgir at de føler seg mobbet på jobben.


Skaper folkebevegelse mot mobbing Trygg i Fjell har med sitt fokus på kunnskapsheving, felles innsats og kontinuerlig arbeid etablert et forbilledlig arbeid mot mobbing. Det har skapt nasjonal oppmerksomhet. For dem det gjelder kan konsekvensene bli alvorlige.


Zero-programmet skal hjelpe ansatte, foreldre og elever til å jobbe sammen for å forhindre mobbing. Barn som blir mobbet opplever en situasjon preget av sosialt og psykologisk stress over tid. For at en atferd skal kalles mobbing , er det ikke nok at noen opptrer aggressivt: Atferden må gjentas, og det må være en ubalanse i styrkeforholdet mellom partene. For å få hjelp mot mobbing , er det viktig at du forteller det til en voksen.


Hvis du synes det er vanskelig eller flaut å fortelle at du blir mobbet eller plaget, er du ikke alene. Men det å holde det inni seg, hjelper ikke. Mot -Ambassadørene Personvernerklæring Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Du kan bruke 2andre tråder og mobbe,jeg har statusen min på facebook slik jeg oppforder her.


Jeg syntes bente malene skrev dette så bra,at jeg vil prøve og få ned mobbinga her. Rundt 2mennesker demonstrerte mot mobbing av muslimer i Oslo lørdag. VGTV på facebook Send oss din video Hjelp. Tapetserte skolen med plakater mot mobbing MOT MOBBING : Elin Kristiansen og de andre foreldrene i Foreldre for et godt miljø har laget 1slagord mot mobbing ved Skui skole.


Kampen mot mobbing starter i det små – Kampen mot mobbing starter egentlig i det små før noen blir mobbet. Mobbing har mange positive sider. Voksne som bryr seg, som er til stede der barn oppholder seg i friminuttene, sier Gravdal Kvarme. Hun trekker frem tilsyn av lærere i friminuttet som ett av de mest effektive tiltakene mot mobbing.


MOT er et verktøy for mindre mobbing. Penger kommer og går, men venner varer evig. Kom ikke nær, for mobbing ender her. Du har mot , stå i mot. Vi leker i lag uten noe plag.


Slutt å mobbe og peke, bli heller med ut å leke. Venner er den du deler den siste kjeksen med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg