fredag 26. desember 2014

Hjemmelaget saus til kylling

Bestill nå og betal ved utsjekking. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost.

Hjemmelaget sriracha er spicy chilisausen alle kokker sverger til. Oppskriften stammer fra Thailan hvor de helst bruker den til sjømat, mens indoneserne bruker den til suppe, nudler og vårruller. Finn frem woken og tryll frem denne lekre og smakfulle retten med kylling og grønnsaker og med hjemmelaget saus til.


Alt smaker bedre med saus. Lag woksausen i god tid før wokingen og tilsett den sent i prosessen. En klissete og god saus gir et skikkelig løft til wokretten. Den beste woksausen.


Saus til kylling 9: Sandefjordsmør.

Hvem sa du ikke kan spise kylling med remulade? Det finnes remulader både med og uten pisket krem. Dette er oppskrift på en woksaus du enkelt lager selv.


Woksauser finnes i alle varianter med forskjellige smaker. Her er oppskrift på hjemmelaget sweet chili som er enkel å lage. Sweet and spicy chilisaus passer til å glasere kylling når du skal grille, til fisk, eller som alternativ til ketchup.


Du kan også bruke den som dipp. Rask, enkel og veldig god pasta med nygrillet kylling og hjemmelaget fløtesaus. Middagen metter godt og passer for hele familien. Dagens oppskrift er nettopp wok med heimelaga sursøt saus , heilt uten sukker.


Kyllingfilet med smakfull saus. Jeg er så lei av bretagne! Del dette innlegget. Dette er en kraftfull saus som passer godt til kylling , kalkun eller en saftig biff.


Ingenting er som en hjemmelaget tomatsaus. I det siste har jeg utfordret meg til å lage saus fra bunn og er overrasket over hvor lett det er. Du må stå ved den og vispe hele tiden slik at den ikke svir seg i bunnen.

Kebab med hjemmelaget kebabkrydder og - saus. Både fordi jeg kan styre unna sukker og andre ulumskheter, men også fordi det er noe magisk over det å kunne trylle fram alle verdens kjøkken ut fra samlingen med krydderglass i kjøkkenskapet. Deilig kylling i hjemmelaget sursøt saus er bare helt konge.


Som jeg har sagt gang på gang, hva er vel bedre enn mat laget fra bunnen av? Kung Pao kylling , også oversatt som Gong Bao kylling er en krydret fritert rett laget av kylling , peanøtter, grønnsaker og chili. Server med pasta, ris, i en gryte eller i en pai. Souvlaki er noen de fleste kanskje forbinder med Hellas eller de greske øyer. Men, det passer også utmerket på en norsk grill.


Souvlaki blir server i forskjellige varianter, både med pommes frites, og i pitabrø som er den tradisjonelle måten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg