torsdag 18. desember 2014

Min fastlege nav

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per kalenderår. I tillegg til de ordinære byttene, kan du bytte fastlege hvis du melder flytting til folkeregisteret eller hvis fastlegen slutter eller reduserer listen sin. Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det.


Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå.

Bytte fastlege - Min fastlege. Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår. Du kan også sette deg på venteliste dersom legen du ønsker ikke er ledig. Hvordan bytte fastlege Finn en fastlege på Legelisten. Søk blant alle fastlegene her.


Norge, og få informasjon om hvilke tjenester disse tilbyr. Bestill legetime, avbestill legetime, resept-fornyelse og andre henvendelser. Husk å logge ut når du er ferdig.

Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. I selvbetjeningsløsningen Min fastlege på Nav sine nettsider kan du finne mer informasjon om din fastlege. For å logge deg på løsningen må du oppgi fødselsnummer, navn og postnummer på den adressen som er registrert i Folkeregisteret.


For de tilfeller der NAV finner saken såpass komplisert at de velger å innhente rådgivende leges uttalelser, er det klart at det påligger NAV en bred plikt til utredning. Dette får betydning for behandlingen av søkers klager og påstander om feil i rådgivende leges uttalelser. Så enkelt logger du inn på nav. Se film om hvor enkelt du logger inn, eller bare logg på Ditt NAV. Les også hvordan du finner.


Slik bytter du fastlege. Gå inn på helsenorge. Anbefalte fastleger. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste fastlege finner du her.


Nav (inkluderer soldater i førstegangstjeneste) gravide på svangerskapskontroll personer som har allmennfarlige smittsomme sykdommer eller personer man mistenker har en slik sykdom, for eksempel klamydia og gonoré Les mer om egenandel på helsenorge. Ordningen er frivillig.

Du velger selv hvilken lege du vil ha som fastlege , men legen må ha ledig plass på sin liste. Det er kommunens ansvar å besørge nødvendig helsehjelp for sine innbyggere. Fastlegeordningen ble innført i Norge 1. Kommunene og legene inngikk avtaler som sikret pasientene en fast lege å forholde seg til. Barn under år har krav på samme fastlege som foreldre, selv om legens liste er stengt.


Min fastlege har også sendt melding til Nav om at fristen på endelig uføresøknad må utsettes, og at han skal innklalle til et ansvarsgruppemøte på hans kontor! Der skal ingen av de innklagede aktører møte! Må jeg også få svar på mitt andre spørsmål til dem i forrige post – omgående. Se eiendom - informasjon om eiendommer.


Søk om å få dekket en pasientreise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg