fredag 12. desember 2014

Gravid uke 8 ingen symptomer

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Magen er kommet, veeeldig tidlig syntes jeg.


Fikk ikke mage før i uke sist.

Og sist var jeg kvalm fra testen lyste positiv til uke 20. Har vært gravid før og da var symptomene sterke som ømme pupper, stikninger i magen og en generell tung følelse i kroppen. Nå er det helt annerledes. Er det vanlig med ingen symptomer eller bør jeg være bekymret for MA?


Gravid uten symptomer? Anne: SYMPTOMER ELLER IKKE SYMPTOMER. Jeg er gravid i åttende uke , og har ikke så mye som et graviditetssymptom.


Ikke er jeg kvalm, ikke har jeg fått dilla på noe, matlysten jeg var så bekymret for er blitt normal igjen, brystene er ikke spesielt ømme.

Hvor stort er ditt barn når du er gravid i uke ? At jeg var gravid fr i uke hadde alts ikke hatt NOEN symptomer i det. Uke og symptomene er borte? Bekymret- hvor LITE symptomer kan man ha? SnartMamma - Mteplassen Jeg mistet de meste symptomer i uke 9. På samme måte som for folat, bør jod tas så tidlig som mulig i svangerskapet, og aller helst før du blir gravid.


Det er en fordel om du har god jodstatus før du blir gravid. Jeg hadde nesten ingen symptomer annet enn ømme pupper frem til uke 7. Ikke alle blir kvalme eller trøtte, noen merker ingenting annet til graviditeten enn at magen vokser. Er det noen som har svært lite eller ingen symptomer ? Jeg er nå uker på vei og har absolutt ingen symptomer i det hele tatt. Da begynner jo tankene å rase, er fosteret dødt osv.


Kjente litt kvalme og var fryktelig trøtt i uke og men etter det ga symtomene seg helt. Noen som kan berolige meg med at dette er normalt ? Har ikke hatt noen form for blødninger eller brunaktig utflod. Rask og trygg leveranse.

Noen få trenger innleggelse på sykehus. Dersom man går ned prosent av kroppsvekten man hadde før graviditeten, eller får symptomer på dehydrering, bør man legges inn på sykehus for å hente seg inn igjen. Man skal ikke gå ned i vekt som gravid , men noen gjør nok likevel det på grunn av kvalme. Jeg merker det igjen idag, men føler liksom det var sterkere forje uke , dette er nok helt normalt, bare meg som ikke liker når de blir svakere, så redd for sa nå denne uken når hjertet utvikler seg, men dette går nok bra for oss begge :-) Har ingen andre symptomer heller utennom en smule mer trøtt, mer matlyst.


Etter flere prøverørforsøk har jeg endelig blitt gravid ! Førstkommende fredag skal jeg på tidlig UL ( Uke 7) for å få bekreftet hjertelyd. De siste to dager har jeg blitt veldig bekymret for at det ikke er noe inni der. Jeg har hatt et par dager med småkvalme, men ellers har jeg ikke hatt NOEN symptomer.


Jeg har vært gravid en gang tidligere, men tok abort (provosert) i uke 11. I denne graviditeten hadde jeg heller ingen symptomer , annet enn ekstrem tretthet fra uke 6-10. Det var trettheten som gjorde at jeg oppdaget at jeg var gravid. Det som for et par uker siden var etterlengtede symptomer , er kanskje i ferd med å bli irriterende plager.


Noen opplever at kvalmen kommer for fullt denne uka, mens andre føler seg så trøtte at de vil legge seg rett etter jobb. Men spiste mye, sov mye, ømme bryster. Dro til jordmor og ble beskymret. Gikk da til tidlig ultralyd uke og fant ut at fosteret var uker gammelt.


Men har ømme bryster og kvalme allerede nå. Eneste symptomene jeg hadde i 1. Ingen symptomer lenger! Var på tidlig ultralyd i uke og alt var bra med babyen men er plutselig så urolig da kvalmen forsvant, føler meg ikke gravid i det hele tatt.


Når du er gravid i uke så har du bare en knapp fjerdedel igjen av graviditeten. Barnet sover nå lengre sammenhengende perioder, hvilket er grunnen til at du sikkert merker et tydeligere mønster av våkenhet (når barnet beveger seg) og hvile (når barnet er stille).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg