mandag 17. november 2014

Uteaktiviteter

Tips til uteaktiviteter. Jeg var nettopp på leir og lærte noen. Slik får du barna ut av døren igjen og igjen.


Eksperttips fra Turistforeningen, Vera Michaelsen og forfatteren av flere bøker om aktiviteter for barn ute i naturen. UTEAKTIVITETER FOR BARN: Det finnes mange morsomme aktiviteter for barn ute i naturen.

Barneaktivitet ute kan for eksempel være hinderløype ute i skogen. Det er også mange uteaktiviteter som blir morsommere i regnet. Ofte har vi ting liggende i garasje og boder som vi ikke tenker over at barna kan bruke – som gamle plastrør eller plankebiter. Treng du idéar til noko å finne på ute? Her får du tips til kjekke tur- og utandørsaktivitetar!


Geocaching Turbingo Lag kongledyr Dra på lydsafari Regnar det? Boken er skrevet av idrettsprofilene Kjetil André Aamot og Hedda Berntsen, og illustrerer hvordan du kan få barna til å elske uteaktiviteter – både sommer og vinter.

For selv om solen skinner en søndags formiddag, og du kjenner at kroppen verker etter litt frisk luft, er det ikke selvsagt at barna kjenner det samme. Trenger du påfyll av inspirasjon og ideer til uteaktiviteter sammen med barna? Her er Skogslivs favorittaktiviteter! Jeg holder på med min eksamen, og skal ha uteaktivitets lek i barnehagen. Og jeg sliter med å komme med flere alternativer, så jeg lurer på om noen kan gi meg noen kreative uteaktiviteter som kan være populært for barna?


Inspirer til aktiv og sosial lek og aktivitet – og vær gjerne aktiv sammen med barna! Prøv ellers å redusere tiden innendørs – uteaktiviteter øker sannsynligheten for aktiv lek og fysisk aktivitet. Ved lange bilturer, la barna bevege seg innimellom. Det er alltid hyggelig å brenne bål på tur, og ekstra morsomt. Vil gjøre lekeplasser, turområder og andedammer lettere tilgjengelig Friluftsliv gjort enkelt: Her har de sølevann på timeplanen.


Snøhulegraving er kjekt å holde på me selv om det blåser og snør synes disse blide gutta. Aktivitetskassen - Din verktøykasse for kroppsøving og fysisk aktivitet. Tid sammen med barna.


Kanskje i nærheten av en skog, en lekeplass. Som barne- og ungdomsarbeider møter du ungdommer i skolen, i ungdomsklubben eller i et organisert fritidstilbud.

I arbeidet med ungdommene skal du både legge til rette for at de som er glade i fysisk aktivitet, holder på denne gleden, og du skal prøve å finne aktiviteter som gjør at de mer passive får lyst til å røre seg mer. Det er viktig at barn får prøvd ulike aktiviteter, og at. Lei av lekeplassen?


Prøv heller disse gøyale uteaktivitetene for barn. Disse uteaktivitetene passer for barn under år, til år, til år og over år. Oversikt over en mengde aktiviteter i Oslo. Kubb er akkurat like morsomt nå om vinteren som på sommerstid.


Skattejakt på påskeegget. Fyll et påskeegg eller to til noen du er glad i, gjem det et sted ute, og tegn opp et skattekart – jakta er i gang! Skihopp eller orgeltramp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg