onsdag 5. november 2014

Lage sengehimmel

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her!

Kjøp sengehimmel hos Babyshop. Alt fra leker til barn til verktøy som får din hage til å blomstre. Når alt er hvitt som her, både sengehimmel og sengetøy, blir det lekkert og stramt.


Med for eksempel et blomstrete sengetøy forandrer du stilen helt, og får et mer romantisk preg. Prøv deg fram med det du har, og etter hva du selv synes er finest! LES OGSÅ: kule gjør det selv-ideer.


Denne saken har tidligere vært på trykk i KK. En sengehimmel oppleves for barnet som trygt og godt, og hjelper derfor til god søvn.

I tillegg beskytter sengehimmelen mot ytre forstyrrelser, og reduserer lys og trekk. Sengehimler kjøper du hos Mimmis. I mean Hjemmelaget sengehimmel is a little boring.


Just my opinion, it could bring your blog a little bit more interesting. Noen som har noen gode tips til hvordan jeg kan lage sengehimmel selv til datteren min? Har lest at man bare kan bruke ferdigsydde gardinfag, men hvordan henge opp?


Har symaskin men antar den ikke blir ferdig de første dagene om jeg skal blåse støve. Heimesydd sengehimmel. Hvis den blir skitten, kan du enkelt ta den fra hverandre og vaske den. Lett å vaske, maskinvask 40°C. Jeg har lyst å lage sengehimmel over sengen vår, men sliter litt med hvordan jeg skal få hengt den opp.


Hvordan har du hengt opp din? Jeg var innom en butikk, tror det var en reflexbutikk faktisk. Det jeg gjorde med min himmel var å lage den sånn at hun også kan bruke den når hun går over til større seng (snart år nå). Hvis du bygger en hjemmelaget seng, kan du med hjul og skinner enkelt oppnå en masse ekstra oppbevaringsplass under sengen, der det normalt ikke er stor oppbevaringsplass.


På den lange led syede jeg stoffet fast omkring en gammel sy-ring, som jeg havde liggende fra dengang jeg var barn og broderede en del. Alternativt kan du bruge en flamingoring, en lille hullahop-ring eller en gammel ring fra en aflagt sengehimmel.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Passer perfekt over sengen, eller i et hjørne for å lage en kosekrok til barnet. Om du ikke vil lage gavlen selv kan du kjøpe en. Denne heter Bekkestua og kommer fra IKEA.


Under kan du se steg-for-steg hvordan Hilde, som skriver bloggen Bjørkli Søndre, laget sin egen sengegavl. I ukene før Åse kom til verden sydde og lagde jeg flere ting til henne. Etter at hun har tatt livene våre med storm derimot, har jeg ikke hatt mye tid til overs til å sy og mekke ting. Er det noen måte jeg kan få en stand ut fra veggen så jeg henger det innpå?


Men denne var jo helt super! Kunne ikke finne den på nettbutikken til babyshop? Kjøpte du den på nett eller i butikk? Ha en strålende dag videre! Kanskje litt lett å lage hull.


I ledige stunder er eg på plass ved symaskina, så fotografering og diy-prosjekt er langt nede på prioriteringslista for tida. Blir litt sprø av å tenke på alt eg vil lage eller fotografere, så eg trur eg må gje klesproduksjonen ei lita pause snart. Etsy (blant andre) forsyner meg med dei finaste stoff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg