torsdag 6. november 2014

Norske designere klær

Alltid stort og oppdatert utvalg. På Boozt finner du over 6merker. Slipp deg løs blant 2varemerker og finn dine favoritter.


Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil. Her er klær , smykker, vesker og sko fra våre fremste norske designere !

Din nettleser er utdatert! Dessverre støtter ikke dette nettstedet eldre nettlesere. Klær , sko og tilbehør som er skapt av norske designere er del av en spennende bransje i vekst.


På tross av at våre naboer i Danmark og Sverige lenge har fokusert på både møbel-, smykke- og klesdesign, har norsk design de siste årene kommet på banen med like så stilige og gode alternativer som våre skandinaviske designvenner. Her finner du pekere til nettbutikker som selger norsk og skandinavisk design. Du finner produkter i en rekke ulike kategorier som klær , vesker, smykker, gaver, møbler, interiør og mye mye mer.


Enten det er basic, kjoler til stran sommerfest eller bryllup- så jeg er trofast mot våre norske designere.

Helt siden min tid som moteredaktør har jeg vært tilhenger og heiet på norsk design. Og det er så mye fint der ute! Noen favoritter har jeg selvsagt.


Her nyter jeg dagen iført en kjole fra Pia Tjelta by TiMo på stranden i Vietnam. Men norske designere er nå i gang med å lage klær tilpasset nordiske kuldegrader og byer. Moteskaper, motedesigner, klesdesigner eller motetegner er en person som har som yrke å utforme nye klær og lage nye klesmoter. En motetegner arbeider særlig med å skissere og tegne nye konfeksjonsmodeller og -mønstre, mens en motedesigner, som er en nyere betegnelse, også er kreativ rådgiver når en produserer eller kjøper inn klær.


Cathrine Hammel har mye fint. Mette Møller (ikke så kult kanskje, men god kvalitet og jeg synes kjolene er fine). Klær og tilbehør Gled deg selv eller noen du er glad i med mote og tilbehør fra norske og nordiske designere. Vi har et stort utvalg bukser og topper, skjerf og sokker, vesker og paraplyer, og slitesterke handlenett til å frakte det hele i. Fams klær er ofte avbildet i utenlandske magasiner, og dette gjør det mulig å nå kjøperne også i de landene vi ikke er i butikk, forteller Irvoll.


Lurer du på hvor du kan få tak i norsk design på nett? I boksen til høyre finner du direktelinkt til nettbutikkene til flere norske designere. De siste ti ukene har vi snakket med til sammen unge norske designere.

Andre er godt etablerte i Norge eller i utlandet. Felles har de designerne at de ønsker å skape noe unikt. Anne Karine Thorbjørnsen åpner visningene på Oslo Runway 7. I to dager vil norske designere vise sine nye kolleksjoner. Fantastiske sommerkjoler fra norske designere. Dette er meg i et nøtteskall.


Jeg elsker perler, glitter og frynser, forklarer Børter, som til daglig designer klær for det norske motemerket FWSS. Supermodell og it-jente Gigi Hadi ble nemlig ved flere anledninger observert i klær vi kjenner igjen fra norske designere. Norske klesdesignere.


Kjøp norsk design på nett. Få av tingene vi omgir oss med har samme evne til å begeistre, forundre og forarge oss som klær. Fordi vi både har dem på oss, og ser dem rundt oss, vil mange si at klær er de designgjenstandene de har det næreste forholdet til. Totalt norske designtalenter ble i år plukket ut til å vise frem sitt beste design i Salone Satellite.


Uavhengig av utfallet av deltagelsen i Milano er det mye som tyder på at vi vil se mer til disse fremover. Les mer om norsk design i Milano her. Ni utvalgte norske designere vil være representert med sine kolleksjoner i butikken.


Vi er utrolig stolte av å representere ni unge sterke designere som har preget norsk klesdesign de siste årene. Frem til fredag 23. Vi tror på kvalitet og bærekraftig produksjon, og det kommer vi til å fortsette med.


Når du kjøper varer hos oss er du med på å støtte under de dyktige og unike norske designerne. Redd Barnas arbeid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg