fredag 28. november 2014

Dessert eple

Bestill Dessert hos Just Eat. Hundrevis av forskjellige restauranter. Topp nachochips med is og dypp i sjokolade. En god og enklere dessert.


Muffins med eple og kanel Man setter alltid stor pris på å få servert saftige kaker.

Her er oppskrift på eplemuffins (eller cupcakes) med kanel, som er fint å ta med på dugna servere i barnebursdagen eller fryse ned og ha på lur til når du får overraskende besøk. Desse søte, møre eplebitene er like gode som en dessert i seg sjølv, eller topping på yoghurtblandinger, havregrøt, kjøleskapsgrøt eller pannekaker. Der var oppskrifter delt med dere – til informasjon har eg fleire oppskrifter i arkivet #128578; Bruk gjerne søkefeltet, søker du på eple kommer det en haug av oppskrifter opp!


En deilig dessert med eplebiter og havregryn i bakt i ovn. Prøv sammen med litt vaniljeis eller pisket kremfløte. Da har dere en deilig dessert ved endt middag.


Pisk den kalde vaniljesausen luftig og server til bakt eple.

Server gjerne med en kule vaniljeis i tillegg. Kutt epler i terninger. Kok terningene med litt vann til de er møre, ca. Mos terningene og smak til med sukker. Rist havregryn i en tørr panne til de er gylne.


Se til at det ikke svir seg. Dryss over litt kanel. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Panna cotta er en populær vaniljepudding som passer til det meste. Her har jeg toppet panna cottaen med eplebiter som jeg har varmet med brunt sukker og kanel.


Selv bor jeg i leilighet og blir skikkelig provosert over folk som klager over at de har for mye epler. Mål opp griljermelet, mandler, sukker og smør. Ha det i en stekepanne. Varm under omrøring, og stek smulene på middels varme til de får en gyllen farge.


Helsedirektoratet anbefaler at du spiser minst porsjoner frukt, bær og grønnsaker om dagen. Anbefalt inntak er ca 5gram per dag.

En porsjon kan være en middels stor frukt, omkring dl frukt- eller grønnsaksjuice, omkring 1g kokte eller rå grønnsaker, en porsjonsbolle med blandet salat eller 1-dl bær. Her finner du flere oppskrifter på dessert ! Eplestrudel er en tradisjonell tysk dessert , som ikke er uoverkommelig vanskelig å lage. Den smaker nydelig og kan gjerne serveres med litt vaniljeis til.


Grovhakk nøtter og rist dem i en tørr panne. Varm en panne med litt smør og stek eplene myke. Skrell epler og del dem i ba°ter.


Ta vekk frøene i vaniljestangen ved a° skjære den pa° langs. Annonse: Bakeren og kokken. Perfekt høst- dessert med smak av appelsin, eple og kanel. Himmelske dessert med eple. La meg bare si det med en gang: Jeg elsker desserter med eple ! Så det var sånn: På hytta, seks personer pluss en happy go lucky-ettåring, masse middagskokkelering på gang, vært på tur i fjellet, ullsokker og mjuke klær, ingen plan om gå ut døra igjen før neste dag, ticket to ride klart i esken.


Nei, det har vi ikke handla inn, gitt. Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Det hadde jo vært kjekt. Men epler er også perfekt som et lite mellommålti og er supert som dagens frukt i matpakken. Både voksne og barn spiser mer epler når de deles opp, men behold skallet på.


Innlegget inneholder annonselenker Denne skåla er en stor del av kostholdet mitt om dagane! Den passer like godt til frukost, lunsj, kveldsmat, mellommåltid eller dessert. Justerer mengdene etter kva type måltid det er og varierer med ulike typer tilbehør.


Møre, karamelliserte epler lages på 1-2-og smaker som en skikkelig dessert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg