torsdag 20. november 2014

Allergi nesespray

Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg med rask og enkel frakt! Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her!


Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag!


Har du symptomer som tett nese, nysing og kløe i øynene trenger det ikke være forkjølelse. Det kan være at du har en allergi. Noen nesesprayer kan du kjøpe reseptfritt, mens de fleste må legen skrive ut resept for. Les mer om de ulike allerginesesprayene og få gode råd og tips om bruk. Apotek Gruppen AS.


Tett nese er først og fremst ubehagelig, men er nesen tett kan du også være ekstra utsatt for øre- eller bihulebetennelse. Prøv en slimhinneavsvellende variant eller saltvann for å åpne opp tett nese eller stoppe rennende nese. Nesespray og -dråper. Se vårt gode utvalg av nesespray og nesedråper her. Riktig medisin er viktig for å forebygge eller redusere symptomer ved pollenallergi.


I dag finnes det flere ulike behandlingsalternativer: Tabletter, nesespray , øyedråper, inhalasjonsspray og allergivaksinering. Overfølsomhet, unormal følsomhet for visse fremmede stoffer (allergener). Det er kroppens immunsystem som gjenkjenner og reagerer på allergenet. Vanlige allergener er pollen, mugg og pelsdyr, og diverse matvarer som melk, egg og nøtter.


Allergi nesespray

Er du allergisk kan en nesespray med kombinasjon av antihistamin og kortison være et godt alternativ. Kombinasjonen virker raskere, samtidig som den behandler symptomene lokalt, sier Merethe H. Baklid i Allergiguiden. Oppsøk lege dersom du er usikker på om det er forkjølelse eller allergi du har. I aktive perioder kan det også lindre godt med neseskyllinger med fysiologisk saltvann.


Virkestoffet levokabastin hemmer virkningen av histamin som er et stoff i organismen som fremkaller allergiske reaksjoner. Nyere antihistamintabletter, nesespray og øyendråper mot allergi , gir små bivirkninger dersom de brukes i anbefalte doser. Cetirizin kan hos enkelte gi tretthet som bivirkning. De andre kan trygt brukes av bilførere og hemmer ikke prestasjoner for elever og studenter. Eldre antihistaminer som Polaramin og Phenergan er fortsatt i salg.


Pollen allergi nesespray. Vannuttrekk fra øyentrøst, apis og cepa. Anbefalt daglig dose: En dusj i hvert nesebor, hver 2. Allergi i øynene er først og fremst kjennetegnet ved kløe og at øynene renner mye. Finnes som nesespray , nesepulver og inhalasjonsmedisiner. For dem som er ekstra plaget finnes spesielle kortisonsprøyter som har effekt i et par måneder, men dette anbefales vanligvis ikke til barn.


Kortisonmedisinene kan være mer effektive enn antihistaminene, men kan også ha flere bivirkninger. En allergi er en overreaksjon fra kroppens immunforsvar mot noe som egentlig er ufarlig. Ved pollenallergi overreagerer immunforsvaret mot pollen, det vil si blomsterstøv som spesifikke planter og trær slipper ut i luften.


Allergi nesespray

Dette er nemlig tiden der årets pollensesong starter, som fører til tette neser, kløende øyne og nysing for svært mange. Dette kan være plagsomt, men det finnes effektive legemidler uten resept.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg