torsdag 13. november 2014

Hekle sokker baby

Enkle og ensfargede eller med morsomme mønster. Vi har sokker for alle barn. Fri frakt når du kjøper for 5kr - Kjøp i dag! Varme og vindtette plagg i fleece.


Klær som gjør hverdagen enklere. Sokker med Blonder til Fest og Gøyale Ankelsokker til Hverdag.

Og heklenål 4(mener jeg). Trenger du gode hekleoppskrifter til baby eller barn? Det er akkurat dette du finner i listen under.


Puff Grannys Baby - gratis hekleoppskrift - Pickles 8. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Noen som flger en blogg som har en oppskrift? Jeg ble i voksen alder rammet av strikkedilla, og n har ogs sydilla og hekledilla ankommet for fullt.


Nøstebarn Baby baking høst strikkeoppskrift tovet sokker strikking NFI prosjekt epla prematurstrikk pulsvarmere salg knapper søndagsmarked favoritt gavetips julegave julegaver påske advent barselgave garn julemesse marked mat ufo gave reise. Velkommen til DROPS Design!

Omgangen begynner alltid midt under foten Deretter feller jeg på 1. Her finner du mer enn 120. Er du glad i strikke sokker – særlig til barn? Da kan vi glede deg!


For vi kom over boken Sokker fra hele Norge, skrevet av Nina Granlund Sæther. Blant de mange flotte strikkeoppskriftene, falt vi pladask for disse spiralsokkene fra Nordfjord i Sogn og Fjordane. I denne videoen lærer du hvordan du skal hekle luftmasker, kjedemasker, fastmasker, halvstaver og staver. Skip navigation Sign in. Lær å strikke sokker på minutter - Duration: 10:19.


Fabel fra Drops, vekt pr par ca 85gr. Hekle til babyen på norsk). Vil du strikke en genser, jakke, sokker , hentesett eller babyteppe? Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.


Jeg liker å sy, strikke, hekle , sy om ting, sy klær, lage gardiner om til kjoler for eksempel, perle, lime, og finne nye bruksområder til gamle ting. Sokkene er heklet i Pure Sock-garn som finnes i flere fine farger. Har du alltid hatt lyst til å strikke sokker , men ikke helt vet hvordan du skal starte?


Vrangborden strikkes med strømpepinner. Med den første metoden (som vises i videoen) får du en sokkeoppskrift der hælen praktisk talt strikker seg selv. Om du bare følger steg for steg i videoen, er vi sikre på at du skal få til å strikke sokker.

Mønsteret er til privat bruk. Du må gjerne bruke det, men ikke selge det. Dersom du legger ut bilder av dine ferdige sokker på internett, ber jeg deg om å linke til bloggen min, og oppgi at jeg har laget mønsteret. Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar dersom du laster ned mønsteret. Når jeg hekler øreklaffene teller jeg 8-masker fra midten bak.


Oppskriften finner du her. Denne siden ble sist oppdatert 25. De fleste er gratis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg