mandag 10. november 2014

Svangerskap kalkulator

Svangerskap kalkulator

Beregn termin ved hjelp av vår svangerskapskalkulator. Legg inn dato for første dag i siste mens i Babyverdens terminkalkulator og få vite din termin. Flott oversikt over viktige milepæler i graviditeten. Ved hjelp av vår svangerskapskalkulator kan du enkelt finne ut hvor langt du er på vei, og når du har termin.


Utvikling fra uke til uke. I svangerskapskalenderen vår kan du lese om fosterets utvikling fra uke til uke. Her kan du også lese om hva slags utvikling, følelser og opplevelser som er vanlige for den gravide i de ulike ukene. Få et anslag over din termindato med vår terminkalkulator. Du vil raskt få vite når du kan forvente fødselen, samt hvor mange uker gravid du er.


Terminberegning er ikke så vanskelig bare du har trylleformularet. En graviditet varer i 2dager, ifølge Verdens Helseorganisasjon (WHO). Ny forskning viser imidlertid at det egentlig er 2dager som er lengden på et gjennomsnitts svangerskap. Feriepenger er ikke tatt med her. De vil ha de samme beløpene i begge variantene.


Svangerskap kalkulator

Jobbe etter uker: Kalkulatoren ser kun på hvor mye foreldrepenger dere får ved valget mellom prosent eller 1prosent. Den offisielle lengden på en kvinnes svangerskap er i følge Verdens Helseorganisasjon på 2dager eller dager. Innloggede tjenester. Du kan logge på NAVs tjenester med ulikt sikkerhetsnivå.


Med MinID kan du sende meldekort, bruke arbeidstjenestene, sjekke utbetalinger m. Med BankI BankID på mobil, Buypass eller Commfides kan du i tillegg søke om ytelser, skrive til NAV og motta meldinger fra NAV. Oppdatert informasjon for markedsførte legemidler i Norge til human- og veterinærmedisinsk bruk. Pakningsvedlegg, foto, interaksjonssøk, identifikasjonssøk m. Utregning av termindato basert på dato for første dag av siste mensturasjon. Følg graviditeten uke for uke.


Svangerskap kalkulator

Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp. Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet. Noen av dere som har testet denne? Synes selv jeg var litt over set nødvendige når jeg var gravi så ønsker ikke at kiloene skal løpe fra meg under svangerskapet. Et svangerskap kalkulator kan faktisk vise til en rekke forskjellige online kalkulatorer eller formler du kan prøve hjemme for å sjekke ting om en graviditet som forfallsdato, å avgjøre når du ble gravi eller hvis du kan være gravid.


Såfremt befruktningen faktisk finner sted. De dagene kan du trekke fra, dersom du er sikker på hvilken dag du ble befruktet. Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) er et medisinsk oppslagsverk for leger og annet helsepersonell. NEL oppdateres fortløpende og kvalitetssikres av nærmere 2fagpersoner fra primærhelsetjenesten, sykehusene og universitetene.


Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege, e-resepter og kjernejournal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg