onsdag 26. november 2014

Kroatia brac

Bestill enkelt med Apollo! Syden og andre varme strøk. Kroatia er lett å forelske seg i. Dubrovnik og Split. Søk etter kroatia brac på den nye KensaQ.


Derfor vil vi dele våre beste tips, slik at du kan oppleve det beste med det reisemålet du har valgt.

På Brac har vi full service. Du møter eller nå reiseleder ditt på følgende plasser: På flyplassen Reiselederne passer på at du kommer til bostedet ditt så raskt og enkelt som mulig. Brac har egen flyplass som er åpen for private fly hele året.


Om sommeren benyttes flyplassen også av charterselskaper og Croatia Airlines som flyr rutefly mellom Brač og Zagreb. Det mest vanlige er imidlertid å fly til Split og ta fergen derfra. Sammenlign og bestill reiser til Brac , Split-område.


Den smale remsen endrer utseende hele tiden, så hver gang du kommer til Brac bør du huske å ta nye bilder. Den dramatiske kystlinjen der havet møter det imponerende fjellmassivet kan ta pusten fra den mest bereiste.

Her blir du møtt du av nydelige strender der du kan koble av med sol og bad. Det er heller ikke langt til spennende utfluktsmål i de vakre omgivelsene. Book fly og hotell med Apollo her!


Her kan du nyte deilig, lokal mat og vin fra områdets vingårder. Velg mellom våre hoteller! Vegetasjonen på øya er rik og varierende med olivenlunder og vinranker.


Deres spesialitet på kjøkkenet er lam, men her finner du noe for en hver smak. Mat og drikke under ferie på Brac. Prøv en Pasticada, en dalmatiske spesialitet bestående av kalv med bacon- og hvitløkstuffing som er kokt i rødvin. For å slukke tørsten på varme av sommerdager kan du nyte et glass forfriskende Gemista som er hvitvin blandet med mineralvann.


La oss vise deg noen av de vakreste perlene du kan oppleve i landet. Adriaterhavet og har et areal på 39km². Zlatni Rat – verdens vakreste strand. Brac Islan Croatia - The island of nature and beauty - find all tourist info you need with detailed descriptions and book your accommodation on-line - houses, apartments and rooms to rent near the beach and the sea ! Deretter tar ferjen til øya Brac omtrent min. Fra havnen i Supetar til Hotell Pastura tar ca minutter med buss.


Avhengig av trafikken kan tidsavvik oppstå og en viss ventetid kan forekomme i havnen i Split. Bluesun Borak ligger i utkanten av Bol på øya Brac.

Fra hotellet er det bare noen skritt over gangveien til nærmeste strand. Blir du på hotellet kan du hoppe i bassenget eller lese en bok i skyggen av pinjetrærne. Hovedstaden og det økonomiske senter er Zagreb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg