mandag 10. november 2014

Trening lår

Nettbutikken for deg som trener. Klær og utstyr til all trening. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå. Opptil rabatt på treningsklær.


Trening lår

Hundrevis av varer med gode tilbud. Alle varer sendes direkte fra lager i Oslo rett hjem til deg. Få 1dagers åpent kjøp, og gratis bytte av varen. Stort utvalg og rask levering!


Hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene? Dette bør du ha fokus på. Hvilke muskler trenes: Ankler, kjernemuskulatur, lår og rumpe. Slik gjør du: Vær så rett som mulig i ryggen mens du senker deg rett ned.


Kom så langt du kan opp på tærne og press knærne ut til siden. Løft deg selv opp igjen mens du fortsatt står på tærne. Gjør øvelsen rolig og. Strammere rumpe og lår til sommeren? Et enkelt og greit treningsprogram for å trene lårene uten vekter.


Programmet består av ulike øvelser for hele den nedre delen av kroppen og er glimrende om du ønsker å forme og stramme opp lår og rumpe. Glute ham raise (GHR) En øvelse der man får god kontakt med baksidelår og rumpe. Mange er ofte sterkere i forside lår enn bakside. Glute ham rise er en effektiv øvelse for å styrke bakside og derav jevne ut styrkeforskjellene mellom forside og bakside lår. Denne øvelsen trener både innsiden av lårene og hofteleddsbøyer, samt tar en del på de rette magemusklene.


Trening lår

Legg deg på siden, med beina stablet oppå hverandre. Støtt hodet med den underste armen. Legg håndflaten til den øverste armen i gulvet foran brystet for å holde balansen.


I går kveld var vi ute for å spise en bedre middag, og i dag blir det både løpetur, trening og middag før det braker løs med rosa sløyfe løpet i Oslo i morgen. Men siden mange har etterspurt litt inspirasjon på treningsfronten tenkte jeg det kunne være en ide å gå gjennom gode øvelser for både rumpe, lår og setemuskulaturen. Slanke og veltrente lår er nok noe svært mange kvinner drømmer om. For hvor herlig hadde det ikke vært om vi alle så ut som Hollywood-stjerner når vi vandret rundt i miniskjørt og hotpants?


Trening lår

Nå er det imidlertid slik at vi kvinner (heldigvis) er født forskjellige, og fra naturens side har de fleste av oss litt bredere hofter og lår. Vi gir deg tre øvelser for muskelvekst i framside lår , og presenterer spennende forskning om funn av en femte muskel i quadriceps. Les også: Er knebøy nok for store og sterke lår ? Her er våre tre beste øvelser for muskelvekst i quadriceps.


Eller er det pentaceps? Studie: Styrketrening på minutter Denne studien viste at tre korte styrkeøkter i uka kan være like effektivt som trening med høyere volum for å utvikle maksimal styrke - men ikke for å bygge muskelmasse. Hvordan du ser ut påvirkes også mye av hvordan du beveger deg og bruker kroppen.


Trening lår

En øvelse der man får god kontakt med baksidelår og rumpe. Trening for lårene. I kroppsbygging er en velutviklet hamstringsmuskulatur ofte avgjørende i konkurranser.


Men det forandrer ikke på at beintreningens tunge løft er en viktig del av styrketreningen, som hjelper hele kroppen og er med på å gi et harmonisk ytre. Hormonene og høyere fettprosent betyr at fettet ofte legger seg på rumpe og lår hos kvinner. Men det betyr ikke at du ikke kan gjøre noe med det, tvert imot. Her er det nødvendig med både styrke- og kondisjonstrening.


Muskuløse overarmer er det ultimate symbolet på styrke. For å få mer muskuløse overarmer må du trene både forsiden (biceps) og baksiden (triceps). Det er faktisk triceps som raskest gir synlige resultater.


Det finnes svært mange øvelser for armene. Knebøy gir deg ikke bare store og sterke lår. Finn ut hva kalde ba C- og E-vitaminer har med trening og muskelvekst å gjøre.


Stå med bena fra hverandre. Ha vekten på hælene, bøy i kne- og hofteled og gå rolig ned til lårene er nesten parallelle med gulvet. Løft så rolig opp igjen, ved å stramme lår og setemuskler. Skyv setet bak idet du beveger deg ne og press hoften fram på vei opp.


Ha alltid knær over tær (pekende rett fram).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg