tirsdag 25. november 2014

Min fastlege stavanger

Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Kjapt og lekende lett å booke med. Super bilferie i Stavanger med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Hoteller i Stavanger. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste fastlege finner du her. Når du selv gjør et fastlegebytte på helsenorge. Kvitteringen lagres i meldinger i Min helse.


Som helsesjef har jeg fått brukt flere deler av erfaringsbakgrunnen min. Norge, og få informasjon om hvilke tjenester disse tilbyr. Hillevåg ser han fram til med stor glede. Haaland var fastlege på Jæren i år før han ble helsesjef for tre år siden. Stillingen som helsesjef i Stavanger er nå lyst ut.


Anbefalte fastleger i Rogaland. Enten du vil bytte allmennlege eller trenger kontaktinformasjonen til din lege eller legesenter finner du det du leter etter her. Her kan du finne informasjon om leger og legesenter i nærhet til der du bor.


Se veibeskrivelse og kart til din lege i Stavanger her. Bestill legetime, avbestill legetime, resept-fornyelse og andre henvendelser. Les mer om SUSBIL på egen side.


Helse Stavanger har en samarbeidsavtale med Rogaland Teater. Gjennom denne avtalen tilbys ansatte billetter med prisreduksjon. Kontakt fastlegen via helsenorge. Hvis legen din tilbyr digitale tjenester via helsenorge.


Finn ditt legesenter. Bytte fastlege - Min fastlege. Er du på jakt etter en lege i Stavanger ? Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår. Du kan også sette deg på venteliste dersom legen du ønsker ikke er ledig.


Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege , e-resepter og kjernejournal. Som fastlege og allmennpraktiserende lege har du inngått avtale med kommunen om deltakelse i fastlegeordningen og det dette innebærer. Det melder Stavanger kommune på sine nettsider fredag. Ta vare på din fastlege ! Dersom du har en fastlege som er dyktig og også populær hos andre pasienter så kan du oppleve problemer med å få få den fastlegen tilbake. Under visse forutsetninger har du imidlertid krav på å få din gamle fastlege tilbake dersom du flytter fra kommunen og tilbake igjen innen år.


Hvordan finner jeg ut hvem som er min fastlege ? Det er mest sannsynlig at den legen du var til behandling hos sist i din hjemkommune, er den legen du har blitt tildelt som fastlege. Du kan kontrollere hvem som er din fastlege og eventuelt bytte fastlege på denne lenken til Helse Norge. Min side – arbeidsgiver Skjemaer for arbeidsgivere og tiltaksarrangører Altinn - refusjoner, søknader, rapporter, foreldre-, omsorgs- og pleiepenger m. Stavanger Aftenblad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg