fredag 10. november 2017

Pastasalat med skinke og rømme

En deilig pastasalat passer ypperlig til både lunsj, middag og kvelds. Denne varianten er lett og gir en liten smak av vår. Bland sammen dine favorittgrønnsaker, og lag en kremet saus med lettrømme og majones. Smakssett med enten kinesisk løk, hvitløk eller kanskje litt chili, alt etter hva du foretrekker.


Server med godt brød. Tips: Her er det brukt kinesisk hvitløk, men du kan også.

God morgen fra fjellet! Hadde en super ettermiddag her på Beito igår, med afterski, mexicansk aften, sauna, drikkeleker og kos. Lenge siden jeg har hatt en så gøy kvel magemusklene fikk ihvertfall gjennomgå. Litt sliten idag, men det får gå!


Steik baconterninger, kutt skinke og grønnsaker i passelige biter. Ha over litt salt og pepper, og bland godt saman. Et som den er – eller server med rømme , kesam, kvitløksdressing, guacamole eller lignande!


Bruk glutenfri pasta for glutenfri pastasalat.

Pastasalat med skinke , purre, eple, ananas og frisk, syrlig dressing. Med brød eller ferske rundstykker til blir salaten et godt måltid. Raskere middag får du nesten ikke. Lag pastasalat med f. Se også oppskrifter på digge nudelsalater. En rask og enkel pastasalat med skinke , reddik, sukkererter og pinjekjerner - perfekt til lunsj, middag eller om du skal ha med noe godt til et selskap.


En klassisk pastasalat med ost og skinke passer godt både som lunsj og middag. Ekstra god blir den med en deilig hjemmelaget dressing. Nettopp denne pastasalaten er kanskje den vi nordmenn har kjøpt mest av opp gjennom årene både i butikk og på kafe.


Og hvorfor det, mon tro? Del tomater, avokado, rødløk, sjampinjong og skinke i skiver. Kok den pastaen du ønsker etter anvisning på pakken, bland sammen med øvrige ingredienser. Finhakk hvitløk og gressløk og bland sammen med rømme , presset sitron, salt og pepper. Bland dressingen i salaten rett før servering, eller server den ved siden av.


Hjemmelaget kremet pastasalat med hvitløksdressing er ikke bare utrolig godt, det er også super enkelt og raskt å lage. Uansett om du skal ha lunsj, middag, besøk eller bare er kjesken på noe godt så passer denne perfekt! Får mer og mer sug etter denne salaten for hver gang vi lager den her i huset.


Krydrer kyllingfiletene ekstra godt, og vender pastaen i ekstra pesto før jeg har det i med det andre.

Tar også små søte tomater i,det frisker opp. Klarer så vidt å vente til neste dag da den er best,men da forsvinner også alt. Takk for smaskens oppskrift,Malene! Smak til med salt og pepper. Vend dressingen i pastasalaten og server.


Rør inn et halvt beger med rømme , salt, pepper og finhakket persille. Kutt opp paprika, rødløk og selleri i små terninger. Ha dette pluss skinke og mais i pastaen. Rør til alt er godt blandet.


Ha i en fin form eller skål og server. En pastasalat med kylling og annet godt slår alltid an, enten det er hverdag, helg - eller du skal ta med noe godt til et spleiselag eller sommeravslutningen. Her har pasta og kylling fått selskap av blant annet cherrytomater, rødløk, mozzarella og ruccula - og det hele toppes av en deilig urtedressing. En mektig og god middagssalat. Her er det mange ingredienser og her kan du selvsagt bytte ut eller droppe det du eventuelt ikke har eller liker.


Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. En lettlaget pastasalat med reddiker, ruccola, smuldret fetaost og en kjempegod og smaksrik saus. Vi hadde det som fredagskos igår Nok til 7- voksne 5g pastaskruer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg