mandag 20. november 2017

Reiseforsikring norge

Gode betingelser og vilkår. Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Forsikre deg før neste reise med vår helårs-, engangs- eller studentforsikring! Med en gjennomsnittlig svartid på bare sekunder og et stort assistansenettverk, kan vi raskt hjelpe deg når du virkelig trenger det.

Riktig reiseforsikring for deg og familien din. Vårt verdensomspennende nettverk gir deg en unik trygghet på reisen. Vi er aldri langt unna for å kunne gi deg hjelp.


Viktig å vite om reiseforsikring. Barn og unge opp til år er dekket av foreldrenes reiseforsikring så lenge de har samme adresse i Folkeregisteret. Forsikringen gjelder for enkeltreiser inntil dager.


Skal du på reise som varer lenger enn dager kan du utvide antall reisedager.

Minimum av reisens transport-kostnader må være belastet kortet for at forsikringen skal være gyldig. Ferie-, fritids- og yrkesreiser med minst overnatting eller at reisen foregår med fly. Reiseforsikring på kredittkort. Det innebærer at du må passe på at du faktisk har betalt halvparten av hver eneste reise med kredittkortet dersom forsikringen skal være gyldig.


En reiseforsikring består av mange elementer. De viktigste dekningene er nok reisesykdom og hjemtransport. Risikoen for å bli syk eller bli utsatt for ulykker, ran og tyveri er større på reise enn i den vanlige hverdag.


Rabatt på leiebil i Norge og Europa. Når du skal leie bil i ferien er det fint å vite at du får et godt tilbud overalt hvor Avis finnes i Norge. Det betyr at ingen forsikringsselskaper i Norge gir deg bedre dekninger på dine individuelle forsikringer enn oss. Så finner du et annet forsikringsselskap som dekker noen annet eller mer enn oss, dekker vi det også.


Dekningsgarantien gjelder ikke reiseforsikring tilknyttet DNBs kort- og programavtaler eller andre kollektive avtaler. Trygghet når det gjelder! Det finnes mange ulike typer forsikringsavtaler man kan tegne i Norge.


Hvilke typer reiseforsikringer finnes?

De siste årene har antall nordmenn med reiseforsikring doblet seg fra millioner til nesten millioner ifølge tall fra Finans Norge. De fleste kredittkort tilbyr inkludert reiseforsikring dersom du betaler minst av de totale reisekostnadene med kredittkortet. Men, vet du om din forsikring er god nok og hva den dekker? Overraskende mange av de over millionene som har reiseforsikring vet ikke eller er usikre på hva forsikringen dekker, og hvordan den bør brukes. Danske Bank er under tilsyn av det danske Finanstilsyn og av det norske Finanstilsynet.


Norge uten reiseforsikring kan få store konsekvenser for deg eller din familie. Skulle du trenge sykehusbehandling og hjemtransport med ambulansefly fra utlandet, kan utgiftene bli svært høye. Gjelder på fritid og på reise i hele verden inntil dager. Kjøp enkelt på nett.


Du kan selvsagt bruke forsikringen som dekker når du betaler med kort, men for mange familier er det mer praktisk å kjøpe en helårs reiseforsikring. Da er du også forsikret på turen ut på byen, på vei til hytta eller på helgeturen til Paris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg